Danmarks Jernbanemuseum

Adresse: Dannebrogsgade 24, 5000 Odense C Vis kort

Adresse: Dannebrogsgade 24, 5000 Odense C

Danmarks Jernbanemuseum ligger i centrum af Odense. I den rustikke remisebygning fra 1954 oplever I den danske jernbanehistorie og har adgang til mange lokomotiver og vogne. Der er nok til timers fascination og leg i det store museum for hele familien.

Gå mellem jernkæmperne og bevæg jer fra Danmarks ældst bevarede lokomotiv fra 1868 til et stort dieselelektrisk lokomotiv. Der er adgang til mange af museets lokomotiver og vogne, så I kan være lokomotivfører i det kæmpestore damplokomotiv eller passager på et ubekvemt træsæde i en gammel passagervogn.

Gå mellem jernkæmperne, kig ind i de royale vogne, prøv rejselivet på 1. klasse og oplev de anderledes genstande som sneploven, skinnebilen og den toetagers Klampenborg-vogn. Vores lokomotiver og vogne fascinerer alle. I er velkomne til at røre, føle, lege og give fantasien frit spil. Tag de mindste gæster med på Børnebanegården, vores populære lege- og læreland, som er en banegård i børnestørrelse.
Her kan børnene lege lokomotivfører, sælge billetter, bemande kontroltårnet og rejse til fjerne steder. Besøg også legeområdet, hvor I kan bygge løs med skinner, tog og klodser.

Hver dag kører det populære minitog inde eller ude, afhængig af vejret. Prøv så mange gange, I har lyst. Alle aktiviteter er gratis, når først entréen er betalt.

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Hotel Windsor

Afstand: 447 meter
Lige midt i Odense centrum finder du Hotel Windsor. Det hyggelige byhotel har en dejlig lobby/bar og har en central beliggenhed lige ved Odense gågaden og blot 5 min fra Odense banegård.
Hotel

Hotel Ansgar

Afstand: 350 meter
Det charmerende og klassiske byhotel, Hotel Ansgar, finder du i hjertet af Odense. Butikker, gågade, cafeer og grønne områder er lige uden for døren, hvilket gør Hotel Ansgar til det perfekte udgangspunkt for dit ophold.
Hotel

Hotel Plaza

Afstand: 314 meter
Midt i Odense finder du det 4 stjernet Hotel Plaza. Det flotte byhotel har en dejlig lobby/bar samt en central beliggenhed tæt på Odense gågaden og blot 2 minutter fra Odense Banegård.