Bornholms Cykeludlejning

Adresse: Kystvejen 5, 3700 Rönne Dato: Mandag 18 jun 2018 - onsdag 31 okt 2018 Vis kort

Adresse: Kystvejen 5, 3700 Rönne

Du finder Bornholms Cykeludlejning ca. 200 m fra Bornholmstrafikkens terminal i Rønne, lige overfor Kvickly og lige efter Bornholms Velkomstcenter.

Når du bestiller cykelleje skal du indtaste din ankomstdato og din afrejsedato/antal dage og antal cykler. Der kan vælges forskellige cykeltyper.
Du kan få udleveret cyklerne i cykeludlejningens åbningstid på den dag din lejeaftale gælder fra. Uanset hvad tid cyklerne udleveres tæller udleveringsdagen som første lejedag.
Cyklerne skal afleveres i cykeludlejningens åbningstid den sidste dag i lejeaftalen eller senest kl. 10.00 den følgende dag.
Hvis du rejser hjem senere end kl. 10:00 på afrejsedagen og ønsker at benytte cyklerne i løbet af dagen, skal du bestille en ekstra dags cykelleje.
Hvis der opstår problemer med cyklerne undervejs, skal Bornholms Cykeludlejning kontaktes direkte for at aftale hvordan problemet hurtigst muligt løses.

Bornholms Cykeludlejning.
Åbningstider: 08.00 – 18.00
1. maj - 15. september.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

  • Priser fra
    75 DKK
  • Prisoplysninger
    Pr. Person

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Hotel Griffen

Afstand: 842 meter
Hotel Griffen er et firestjernet hotel der er beliggende 100m fra sandstrand, mellem lystbådehavnen og Rønnes centrum på øens vestkyst. Fri entré til Den Bornholmske Diamant Spa når man bor på hotellet. Aldersgrænsen i spaen er min. 16 år.
Camping

Nordskoven Strand Camping

Afstand: 2 km
Nordskoven Strand Camping og hytteby er beliggende i den nordlige del af Rønne, direkte til fin badestrand. Hvad enten du kommer med eget telt, egen campingvogn eller autocamper, ønsker at leje hytte eller campingvogn vi har plads til dig. Vi har hoppepuder og minigolf. Kort til strand og by og dog midt i naturen Her bydes de 4 benet venner også velkommen
Hotel

Sverres Hotel

Afstand: 151 meter
Sverres Hotel er et lille familiedrevet hotel med 12 hyggelige værelser og en dejlig lukket gårdhave med siddepladser, liggestole og mulighed for at grille. som gæsterne frit kan benytte.