Fanø FortælleFestival (lørdag aften)

Adresse: Nygårdstoft 3, 6720 Fanø Vis kort

Adresse: Nygårdstoft 3, 6720 Fanø

Lørdag den 30. april indledes aftenen med musik af Niss Stricker og derefter fortæller Laura Kamis Wrang. Hun er en erfaren fortæller, der har mange gode historier på hjerte.

Til sidst er der korte historier fra de andre fortællere på festivalen – og publikum hvis nogen har en de gerne vil af med. Laura Kami Wrang er en erfaren fortæller, der har mange gode historier på hjerte. Til sidst er der korte historier fra de andre fortællere på festivalen – og publikum hvis nogen har en de gerne vil af med.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Rødgaard Camping - Værelser i Rindbyhus

Afstand: 992 meter
På første sal ligger 5 forskellige dobbeltværelser. Værelserne er enkelte men hyggelige og her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.
Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 1 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Camping

Feldberg Familie Camping

Afstand: 1,5 km
Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.