Fanø FortælleFestival (fredag & lørdag)

Adresse: Nygårdstoft 3, 6720 Fanø Vis kort

Adresse: Nygårdstoft 3, 6720 Fanø

Partoutbillet til fantastiske oplevelser med mundtlig historiefortælling og lidt musik blandet ind over fredag den 29. april og lørdag den 30. april 2016.

Fredag den 29. april kl. 19.30 er der historier fra 1001 Nat fortalt af Marianne Christensen med musikledsagelse af Niss Stricker. Det bliver en rejse til fjerne og varme lande. Stedet er den meget stemningsfulde Marinestue i Fanø Marineforening, Lindevej 12 i Nordby.

Lørdag den 30. april er vi til Fanø Seljklubs dejlige klubhus. Det ligger på Postvejen 8 i Nordby. Fra kl. 13 til kl. 22 er der historier og musik - med passende pauser. Der kan købes drikkevarer og småtterier dertil.
Det vil være en blandet samling mundtlige historier: lidt eventyr, lidt sagn, lidt selvoplevede historier.
Fortællerne er: Jette Land Gregersen, Eva Elleskov, Tine Nielsen, Simon Voigt, Trille Sylvest, Ragnhild Kallehauge og Laura Kamis Wrang.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Rødgaard Camping - Værelser i Rindbyhus

Afstand: 986 meter
På første sal ligger 5 forskellige dobbeltværelser. Værelserne er enkelte men hyggelige og her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.
Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 1 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Camping

Feldberg Familie Camping

Afstand: 1,5 km
Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.