Fest og Event for ÆrøBørn

Adresse: Søndergade 63, Ærøskøbing 5970 Vis kort

Adresse: Søndergade 63, Ærøskøbing 5970

Sjov og hyggelig musikfestival på børnenes præmisser for hele familien.
Midt i eventyrelige Ærøskøbing kan familien sammen få mange forskellige slags musikoplevelser.

Både som tilskuer og aktiv deltager. Vær med i det fantastiske karnevalsoptog, syng til Beatles, fyr den af til rock og mere. Slap af i loungen og lyt til naturens sang fra festival-pladsens andedam, eller syng de kendte børnesange sammen – nyd hinanden og stedet.
Familiens dag sammen i sjov og leg med masser af top-kvalitetsmusik.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

B&B

Solkrogens B & B

Afstand: 7,1 km
Solkrogens B&B er beliggende i gåafstand til Marstals bymidte, havnen & stranden. Bussen har stoppested 50 m fra huset. Vi har 3 dejlige dobbeltværelser der alle deler badeværelse, køkken og stue. Vi har gratis internet og parkering.
Lejlighed

Vesteraas bed&nature

Afstand: 5,7 km
De to charmerende ferieboliger ligger enestående smukt på gården Vesteraas, tæt ved Østersøen i den naturbeskyttede nationale seværdighed Voderup Klint. Begge huse er indrettet med sans for rustik kvalitet og trivsel.
Vandrehjem

Villa Blomberg

Afstand: 581 meter
Bo hyggeligt og smukt på Villa Blomberg. Her kan du selv lave mad i vores gæstekøkken, hygge dig i en af opholdsstuerne eller nyde vejret og udsigten i haven. Der er gratis og hurtig wifi i hele huset. Vi ligger i gangafstand af Ærøskøbing og færgen, øhavs-stien går lige neden for ejendommen.