Segway, skøn Langelands tur

Adresse: Sønderskovvej 2, 5953 Tranekær Vis kort

Adresse: Sønderskovvej 2, 5953 Tranekær

Tag med vores instruktør ud og og oplev den langelandske natur på en sjov og anderledes måde. Nyd følelsen af frihed, når vi kører ad de små veje langs mark og skov og på stranden.

Du kan lære at køre Segway på 5 minutter uanset alder - det lover vi. Vi starter med grundig instruktion på lukket område hos Segway Langeland. Når du læner dig frem, kører du forlæns. Læner du dig tilbage, kører du baglæns. Du styrer både fart og retning med kroppen. Efter instruktionen er du klar til sightseeing turen på ca. 7 km. Vores instruktør er med på hele turen til at hjælpe dig, mens han fortæller historier og anekdoter om Langeland via den indbyggede højtaler i din hjelm.

Ring til Segway Langeland på +45 30354929 for at bestemme et tidspunkt.

Åbningstider findes på www.segwaylangeland.dk

Du skal være over 16 år for at deltage i Skøn Langelands tur.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Feriepark Langeland, Emmerbølle Strand Camping

Afstand: 3,1 km
Her oser det af sydlandsk stemning og frodig syddansk natur. Direkte til egen sandstrand, et utal af faciliteter i luksusklasse, 25m opvarmet pool (ca 1/6-1/9), nyt moderne fitnesscenter og multisportsarena.
B&B

Fuglsang Ferie

Afstand: 5,3 km
Velkommen til et dejligt afslappende ferieophold på bondegård , som ligger fredeligt og roligt lige midt i den smukke Nordlangelandske natur og med kun 400 m til egen strand.
Lejlighed

Færgegårdens Camping lejligheder 6-8 pers.

Afstand: 12,6 km
Meget fine bade- og fiskemuligheder direkte fra campingpladsen. Gode dykkerforhold i Storebælt, påfyldning af luft på dykkerflasker. 6 pers. lejlighed med 3 soverum, stor køkken-alrum og stue 8 pers. lejlighed med 2 stor soverum, køkken, stue og opholdsrum