Segway, Sjov på bane

Adresse: Sønderskovvej 2, 5953 Tranekær Vis kort

Adresse: Sønderskovvej 2, 5953 Tranekær

Kom og prøv vores 17.000 m2 Segway bane. Her kan børn over 115 cm og voksne køre sammen. Op ad bakke og ned ad bakke og rundt i de kurvede sving. Fuld fart på eller rolige glidende bevægelser. Du bestemmer, hvordan der skal køres på Segwaybanen.

Det kræver kun 5 minutters træning med vores instruktør, så er du klar til at udforske banen. Alle kan lære at køre på Segway, det lover vi. Når du læner dig frem, kører du forlæns. Læner du dig tilbage, kører du baglæns. Du styrer både fart og retning med kroppen. Og det hele foregår let og lydløst op og ned af bakkerne på banen. Efter instruktionen får du lov til at udfordre dig selv og din familie eller venner på banen. Alle er godt underholdt og har en sjov oplevelse - uanset alder.

Ring til Segway Langeland på +45 30354929 for at bestemme et tidspunkt.

Åbningstider findes på www.segwaylangeland.dk .

Børn skal minimum være 115 cm høje

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

B&B

Fuglsang Ferie

Afstand: 5,3 km
Velkommen til et dejligt afslappende ferieophold på bondegård , som ligger fredeligt og roligt lige midt i den smukke Nordlangelandske natur og med kun 400 m til egen strand.
Camping

Feriepark Langeland, Emmerbølle Strand Camping

Afstand: 3,1 km
Her oser det af sydlandsk stemning og frodig syddansk natur. Direkte til egen sandstrand, et utal af faciliteter i luksusklasse, 25m opvarmet pool (ca 1/6-1/9), nyt moderne fitnesscenter og multisportsarena.
Lejlighed

Færgegårdens Camping lejligheder 6-8 pers.

Afstand: 12,6 km
Meget fine bade- og fiskemuligheder direkte fra campingpladsen. Gode dykkerforhold i Storebælt, påfyldning af luft på dykkerflasker. 6 pers. lejlighed med 3 soverum, stor køkken-alrum og stue 8 pers. lejlighed med 2 stor soverum, køkken, stue og opholdsrum