Club Fanø Aktivitetspas

Adresse: Storetoft 5, 6720 Fanø Vis kort

Adresse: Storetoft 5, 6720 Fanø

Med Club Fanø’s aktivitetspas kan du deltage i en række forskellige aktiviteter.
Aktiviteterne varierer efter årstiden.

Om sommeren har vi flest aktiviteter på stranden og på andre tider af året laver vi flere aktiviteter i aktivitetscentret eller sportshallerne.

Blandt de faste aktiviteter kan nævnes:
Lysstøbning: Lær at lave dine egne hånddyppede lys. På 2 timer kan du lave flotte 8 hånddyppede lys. Du kan vælge mellem 6 forskellige farver
Dragebygning: Lav din egen håndmalede drage. Børn i alle aldre kan lave deres egen drage. Børnene maler selv dragen og vi hjælper med at sætte liner og afstivning på dragen.
Bubblefodbold: Spil bold med de sjove bobler på kroppen. Bubblefodbold er i løbet af kort blevet et kæmpehit over hele verden. Vi spiller i hold med 5 på hvert hold. Om sommeren spiller vi på stranden, på andre tider spiller vi i en af sportshallerne.
Kreativt Værksted: Man kan finde mange ting på stranden og i naturen, som kan bruges til at lave sjove ting af.
Beach-Volley: Vi spiller Beach Volley på vores baner på stranden ved Fanø Bad.

Pris pr. person: 180,- kr, som giver mulighed for at deltage i 4 forskellige aktiviteter i løbet af en uge (søndag-fredag).

Club Fanø, Kirkevejen 13, Rindby, 6720 Fanø
Tlf. +45 42 41 25 65
Mail: [email protected]
Web:

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Feldberg Familie Camping

Afstand: 2,2 km
Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.
Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 2,7 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Hotel

Nørby Kro

Afstand: 1,4 km
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".