Halsted Kloster Golfkklub

Adresse: Maribovej 252, Halsted, 4900 Nakskov Vis kort

Adresse: Maribovej 252, Halsted, 4900 Nakskov

Halsted Kloster Golfklub er beliggende 7 km øst for Nakskov ved grevskabet Halsted Kloster. (Teetime skal bookes på www.golfbox.dk)

Golfbanen er anlagt i 1995 i et naturskønt område tilhørende Halsted Kloster, og næsten hvert skridt, man tager, sker på historisk grund. Talrige fund fra stenalder og bronzealder fortæller, at området har været beboet, siden istiden formede landskabet. I dag er golfbanen anlagt dels på gammel havbund, dels på den gamle kuperede kystlinje.

Halsted Kloster Golfklub har en meget smuk 18 huls bane, som er henholdsvis 6.275m (hvid tee) 5.884m (gul tee) samt 4.953m (rød tee)

Golfbanen råder samtidig over en drivning range (250 m), puttinggreen, indspilsbane og tilhørende 6 huls par 3 bane


I vores meget smukke og fredede klubhus er der automater til varme og kolde drikke samt plads til bespisning af op til 80 mennesker. Klubbens restauratør kommer gerne og sørger for mad og drikke. Maden skal dog forudbestilles (se bestillingsliste og forslag)
Vi har tidsbestilling via golfbox, ligesom henvendelse kan ske til klubbens sekretariat på telefon +45 5493 9363. Klubbens sekretariat og shop har åbent tirsdag til fredag i tidsrummet fra kl. 9.30 - 14.00. I sæsonen ofte åbent i længere tid, samt i mange weekender. Vi ser frem til at servicere både gæster og klubmedlemmer.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Kragenæs Marina Lystcamp

Afstand: 10,8 km
Camping og marina i 1. række til Smålandshavet ved skov og strand med udsigt til Smålandshavet og færgefarten til de små æbleøer Fejø, Femø og Vejrø.
B&B

Knuthenlund Gods

Afstand: 8,7 km
Nyd et ophold i et af de gamle landarbejderboliger på det skønne økologiske Knuthenlund Gods. Feriehusene er smukt indrettet i landlig stil og beliggende tæt ved skov og tæt på Knuthenlunds Gårdbutik & Café i hjertet af Knuthenlund.
Camping

Nakskov Fjord Camping

Afstand: 9,3 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.