Langelands Golf Klub

Adresse: Østerskovvej 49 C, 5932 Humble Vis kort

Adresse: Østerskovvej 49 C, 5932 Humble

Langelands Golf Klubs bane ligger smukt på et 54 ha stort område, hvor terrænet er kuperet og derfor giver mulighed for et udfordrende og varieret spil på banens 18 huller.

Turen rundt på banen byder desuden på flotte udsigter over skov, mark og Langelandsbæltet. Selve området har naturlig afvanding, hvilket gør at der kan spilles hele året rundt. Langelands Golf Klub har 3 golfbiler til udlejning. Banen er åben for alle med et godkendt handicap på max 54. Når greenfeen er betalt, kan man spille hele dagen.

Pay and play på par-3 banen med seks huller, giver alle med mod på at prøve sporten af, muligheden for at prøver kræfter med køller og bolde, da det er muligt at leje udstyret og der ikke kræves medlemskab af en golfklub for at spille.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

B&B

Solkrogens B & B

Afstand: 12,5 km
Solkrogens B&B er beliggende i gåafstand til Marstals bymidte, havnen & stranden. Bussen har stoppested 50 m fra huset. Vi har 3 dejlige dobbeltværelser der alle deler badeværelse, køkken og stue. Vi har gratis internet og parkering.
Vandrehjem

Færgegårdens værelser

Afstand: 14,2 km
2 personers værelser på 1.sal med spisebord og TV. Fælles bad og toilet samt køkken med service på gangen.
Camping

Ristinge Camping

Afstand: 3,9 km
Fra du træder ind ad døren, er der hyggelig campingstemning på vores velholdte 3* plads med moderne sanitære faciliteter, swimmingpool og super minigolfbane. Kun 300 m fra Ristinge Strand, en af de allerbedste badestrande i det sydfynske øhav.