Folkekøkken: Vildtmiddag - UDSOLGT!

Adresse: Foreningen for fremme af afsætning af vildt, 4900 Nakskov Vis kort

Adresse: Foreningen for fremme af afsætning af vildt, 4900 Nakskov

Hos Velsmag ad Libitum i Maribo serveres en vildtmiddag af lokalt vildt og lokale råvarer, komponeret af stjernekokken Mette Sia Martinussen. Pris kr. 350. Kun få pladser. Vildtmiddagen serveres fra kl. 18:00 - 21:30

For tilberedningen står Fælleskøkkenet i Sakskøbing, der også byder på lækker is fremstillet af lokal, rå jerseymælk. Hertil vine, vand samt kaffe/te.

Vildtmiddagen er en udløber af dagens kokkekonkurrence på Søholt Gods: Årets Vildtret 2016. Her dyster seks af landets bedste kokke om hæderen og pæne pengepræmier. Der er gratis adgang og forskellige aktiviteter for publikum kl. 10-16.
Vildtmiddagen serveres fra kl. 18:00 - 21:30

Mette Sia Martinussen har denne dag viet sit liv til projektet Den Gode Hverdagsmad, hvor hun bl.a. samarbejder med Fælleskøkkenet i Sakskøbing om maden til de borgere, der dagligt får mad i offentligt regi. Sammen med Claus Meyer startede Mette i sin tid restauranten Ester og Soja. I 2000 åbnede hun restaurant 1.th i København og i 2006 Madeleines Madteater. Folkekendt blev Mette, da hun i 2001 rejste rundt i Danmark med Mette Sias Sommerbus. I 2013 deltog hun i madprogrammet "Cecilie & Madklubben" på TV2.

Hurtig tilmelding til vildtmiddagen tilrådes. Her på siden kan du også booke hotel eller anden overnatning på Lolland-Falster.

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Factory Lodge

Afstand: 7,7 km
Dette hotel ligger i en tidligere sukkerfabrik i Holeby, ca. 13 km fra Rødbyhavns færgeterminal. Der tilbydes gratis WiFi og moderne værelser med fladskærms-tv.
Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 6,4 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.
Hotel

Hotel Søpark

Afstand: 589 meter
Lolland-Falsters største hotel med enestående udsigt over Naturpark Maribosøerne