Club Fanø Oysters in the Dark

Adresse: Storetoft 5, 6720 Fanø Dato: Lørdag 30 dec 2017 - lørdag 30 dec 2017 Vis kort

Adresse: Storetoft 5, 6720 Fanø

Tag sammen med Jesper Voss (Fanø Oyster King) på jagt efter den store delikatesse, der gemmer sig på bankerne tæt på Fanøs østkyst.

DENNE TUR FOREGÅRD I AFTENENS MØRKE. BEVÆBNET MED LOMMELYGTER OG FAKLER GENNEMFØRES DENNE UNIKKE TUR. TILBAGE PÅ STRANDEN TILBEREDER JESPER ØSTERS I SKÆRET AF LEJERBÅL OG FAKLER.

Ved lavvande er vandet trukket helt væk, så vi går direkte på havbunden. Det tager 20 minutter i roligt tempo at gå ud til østersbanken. Undervejs får vi fortællingen om skaldyret og dets spændende vej til Vadehavet.

Det tager ikke lang tid at fylde en spand med østers. De ligger direkte på sandbunden, lige til at samle op.

Tilbage på stranden, går vi hen til grill-hytten, hvor Jesper viser, hvordan man kan tilberede østers på mange forskellige måder, både som rå, marinerede og grillede østers. Dertil nyder vi et glas hvidvin. Deltagerne på turen får også selv mulighed for at lære kunsten at åbne østers og afprøve de forskellige forslag til opskrifter.

Gummistøvler er en fordel, da turen foregår til fods på vadehavets bund. Det er muligt at leje gummistøvler for 20,- kr.

Rygsæk, spand el. lign. medbringes til opsamling af østers.
Turens varighed ca. 3 timer.

Show more

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 15 meter
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Camping

Feldberg Familie Camping

Afstand: 504 meter
Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.
Hotel

Rødgaard Camping - Værelser Rindbyhus

Afstand: 718 meter
Rindbyhus er en charmerende kaptajnsvilla fra 1898 beliggende i Rindby. Førstesalen er omdannet til et lille Bed & Breakfast, hvor man kan nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.