Klatring

Adresse: Bornholm Vis kort

Adresse: Bornholm

Hos Bornholms Outdoorcenter er der mulighed for at prøve kræfter med både vægklatring, træklatring og klippeklatring.

Under alle tre kategorier tilbydes der kurser til både nybegynder og den mere erfarende klatrer. Så uanset om du er på udkig efter et videregående kursus i klatring, eller bare er interesseret i at finde ud af hvad det er for noget - så har vi et kursus der passer til dig!
Vi garanterer at du nok skal blive udfordret - både fysisk og psykisk

Vis mere

Om denne aktivitet

  • Priser fra
    350 DKK
  • Prisoplysninger
    Pr. person

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Skovly Bed & Breakfast

Afstand: 9,6 km
Smukt og idyllisk - sådan er Skovly Bed & Breakfast's beliggenhed. Et prisbilligt overnatningssted med god beliggenhed midt i skoven. 150 m til dejlig badestrand. Der er gratis Minigolf til hotellets gæster.
Camping

Nordskoven Strand Camping

Afstand: 10,1 km
Nordskoven Strand Camping og hytteby er beliggende i den nordlige del af Rønne, direkte til fin badestrand. Hvad enten du kommer med eget telt, egen campingvogn eller autocamper, ønsker at leje hytte eller campingvogn vi har plads til dig. Vi har hoppepuder og minigolf. Kort til strand og by og dog midt i naturen Her bydes de 4 benet venner også velkommen
Hotel

Hotel Griffen

Afstand: 10,5 km
Hotel Griffen er et firestjernet hotel der er beliggende 100m fra sandstrand, mellem lystbådehavnen og Rønnes centrum på øens vestkyst. Fri entré til Den Bornholmske Diamant Spa når man bor på hotellet. Aldersgrænsen i spaen er min. 16 år.