Mountainbike

Vis kort

Mountainbike er perfekt til den aktive ferie, og derudover er det en aktivitet hvor både børn og voksne kan være med. På Bornholm findes nogle af Danmarks bedste mountainbikeruter - og der findes ruter til alle niveauer!

Det er en skøn måde at komme ud og se den bornholmske natur på, samtidtig med at man kan få pulsen lidt op. Lyder det interessant, så ring os gerne for at høre mere på tlf: 2617 9067.

Mødested Nordskoven Bornholms Efterskole Haslevej 103 Rønne.
Turens varighed ca. 2 timer - fra kl. 11.00-14.00 Og fra kl. 14.30 -17.30

Vis mere

Om denne aktivitet

  • Priser fra
    350 DKK
  • Prisoplysninger
    Pr. person

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Skovly Bed & Breakfast

Afstand: 9,6 km
Smukt og idyllisk - sådan er Skovly Bed & Breakfast's beliggenhed. Et prisbilligt overnatningssted med god beliggenhed midt i skoven. 150 m til dejlig badestrand. Der er gratis Minigolf til hotellets gæster.
Hotel

Griffen Spa Hotel

Afstand: 10,5 km
Griffen Spa Hotel er et firestjernet hotel der er beliggende 100m fra sandstrand, mellem lystbådehavnen og Rønnes centrum på øens vestkyst. Fri entré til Den Bornholmske Diamant Spa når man bor på hotellet. Aldersgrænsen i spaen er min. 16 år.
Camping

Nordskoven Strand Camping

Afstand: 10,1 km
Nordskoven Strand Camping og hytteby er beliggende i den nordlige del af Rønne, direkte til fin badestrand. Hvad enten du kommer med eget telt, egen campingvogn eller autocamper, ønsker at leje hytte eller campingvogn vi har plads til dig. Vi har hoppepuder og minigolf. Kort til strand og by og dog midt i naturen Her bydes de 4 benet venner også velkommen