Entrébillet til Universe

Adresse: Mads Patent Vej 1, 6430 Nordborg Dato: Onsdag 11 jul 2018 - søndag 21 okt 2018 Vis kort

Adresse: Mads Patent Vej 1, 6430 Nordborg

I Universe vil vi gerne begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Derfor har vi fyldt parken med en masse fabelagtige oplevelser og attraktioner. Her kan I forsøge at løfte en bil, bygge jeres egen vandraket, gå på opdagelse i den virtuelle verden eller prøve nogle af vores mange andre fede aktiviteter.

Her kan du tumle fra det ene eksperiment og sjove naturfænomen til et andet. Du kan bygge vandraketter, grave med en rigtig gravemaskine, køre tohjulede Segways og løfte en bil.

Du kan også opleve fortællingen om hvordan en af Danmarks største industrivirksomheder er blevet til. Her på siden er der masser af information om Universe og de mange oplevelser, aktiviteter og begivenheder.

Universe – stedet hvor sjov er en videnskab. Oplevelsesparken tiltrækker hvert år tusindvis af børnefamilier og skoleelever. Vi leverer hver dag i åbningssæsonen en oplevelse på højt niveau ved at kombinere sjov og læring og vi pirrer på den måde gæsternes nysgerrighed. Vores vision er at skabe mere begejstring for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri.

Læs mere om mad og drikke i Universe her: http://universe.dk/praktisk/mad-og-drikke/

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Lejlighed

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

Afstand: 18,9 km
Resortet har 156 ferieboliger med tilhørende centerfaciliteter. I centeret er der Badeland, 1900m2 wellness, fitness, børnelegerum, restaurant samt mange udendørs aktiviteter til såvel store som små.
Vandrehjem

Danhostel Sønderborg Vollerup

Afstand: 13,3 km
Danhostel Sønderborg Vollerup det sjoveste vandrerhjem i udkanten af Sønderborg. Moderne værelser og stor have med mange gratis aktiviteter. Gratis parkering og gratis WiFi.
Hotel

Nørherredhus Hotel & Konferencecenter

Afstand: 3,5 km
Hotel Nørherredhus er beliggende på det skønne Als kun 3 mintters kørsel fra Universe Parken og Nordborg Golfklub.