Samsø Golfklub

Adresse: Besser Kirkevej 24, 8305 Samsø Dato: Søndag 1 jan 2017 - søndag 31 dec 2017 Vis kort

Adresse: Besser Kirkevej 24, 8305 Samsø

Golfbanen på Samsø er en af Danmarks smukkest beliggende og bedst konstruerede 18-hullers baner.

Golfbanen på Samsø er en af Danmarks smukkest beliggende og bedst konstruerede 18-hullers baner. Den strækker sig fra Besser Kirke ud til havet og er udformet med henblik på at give spillerne en unik naturoplevelse sammen med oplevelsen af en spændende bane. Samsø Golfklub er blevet udvalgt som én af Europas Top 1.000 golfbaner af Peugeot Golf Guide og har modtaget et diplom, som dokumentation for at være blandt Danmarks 14 fineste golfbaner.

Show more

Bestil

Pris i alt

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Flinchs Hotel

Afstand: 2 km
Flinch´s Hotel ligger midt i Tranebjerg – øens hyggelige hovedstad. På byens handelsstrøg findes små cafeer, specialforretninger m.v. der indbyder til en hyggelig gåtur gennem byen. Med sin centrale beliggenhed er et ophold på Flinch´s Hotel det ideelle udgangspunkt for udflugter rundt på øen.
Hotel

Hotel og Madhus Rumogrooms

Afstand: 856 meter
Roligt hotel midt på Samsø, har nye og moderne faciliteter med masser af personlig atmosfære, hvor udsøgte råvarer, økologi, god mad og vin danner rammen for jeres ophold. Hotellet har mulighed for større firma- og familiearrangementer, og vi hjælper gerne med planlægning af dagene på Samsø for en gruppe.
Hotel

Det Lille Sommerhotel

Afstand: 3 km
Det lille Sommerhotel ligger midt i Ballen 100 m fra havnen. Hotellet har 22 sengepladser fordelt over 9 værelser. 7 værelser med bad og toilet, 2 værelser med bad og toilet på gangen.