Få et Ø-pas og tag på ø-hop

Dato: Torsdag 14 jun 2018 - mandag 31 dec 2018 Vis kort

Med det nye ø-pas får du inspiration til at besøge 37 danske øer. Glæd dig til at tage på ø-hop med ø-passet, i hvilket du kan samle silhuetter af de danske øer.

På færgen eller havnen finder du en plade med øens silhuet og en speciel pen. Med denne pen gnider du ø-silhuetten over i passet, og du kan så konkurrere med din familie og venner om, hvem der har besøgt flest øer.

I ø-passet finder du oplysninger om hver ø, færgeruten, sejlafstand og sejltid, antal beboere, øens størrelse og beskrivelse af oplevelser på øen samt en QR-kode. Den kan du scanne med din mobil, så har du direkte adgang til øens hjemmeside med bl.a. oplevelser, overnatning- og spisesteder, eller du kan taste hjemmesideadressen ind.

Du kan glæde dig til helt unikke oplevelser på øerne, der hver har sin charme, natur, befolkning og palette af attraktioner. Der venter dig fine naturoplevelser og gode muligheder for vandre- og cykelture.

Klik ind på Facebook og del dine oplevelser, fotos og videoer fra de danske øer. Her kan du også deltage i spændende konkurrencer om færgebilletter, ophold og oplevelser samt få gode tilbud og masser af ideer til nye besøg på de danske øer.

Bestilling af Ø-pas er ikke forbundet med køb af andre produkter.
Ø-passet sendes til den oplyste adresse efter bestilling, dette kan tage 5-10 hverdage.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Lejlighed

Færgegårdens Camping lejligheder 6-8 pers.

Afstand: 7,3 km
Meget fine bade- og fiskemuligheder direkte fra campingpladsen. Gode dykkerforhold i Storebælt, påfyldning af luft på dykkerflasker. 6 pers. lejlighed med 3 soverum, stor køkken-alrum og stue 8 pers. lejlighed med 2 stor soverum, køkken, stue og opholdsrum
Camping

Ristinge Camping

Afstand: 13,6 km
Fra du træder ind ad døren, er der hyggelig campingstemning på vores velholdte 3* plads med moderne sanitære faciliteter, swimmingpool og super minigolfbane. Kun 300 m fra Ristinge Strand, en af de allerbedste badestrande i det sydfynske øhav.
Vandrehjem

Færgegårdens værelser

Afstand: 7,3 km
2 personers værelser på 1.sal med spisebord og TV. Fælles bad og toilet samt køkken med service på gangen.