Brændegårdshaven

Adresse: Højevejen 4, 3740 Svaneke Vis kort

Adresse: Højevejen 4, 3740 Svaneke

Besøg Bornholms familie og forlystelsespark, måske den ældste af sin slags i verden.

Til dig som ikke kender til Brændesgårdshaven, kan vi kort fortælle at den er en traditionsrig Bornholmsk perle, formegentligt, den ældste af sin slags i verden. En kombination af et samlingssted for familien, en Old School forlystelsespark, Zoo og samtidig et åndehul hvor man som gæst kan komme op til overfladen i form af fred og ro og nyde et væld af blomster træer og buske.

Når du som gæst er på vej hjem efter en dag i Brændesgårdshaven, kan du for kr. 5,- købe et ”KOM IGEN KORT” Dette kort giver dig mulighed for at komme igen lige så mange gange du ønsker for kr. 25,- pr. gang.

Åbningstid: Lavsæson kl. 11-17. Højsæson: kl. 10-18.30

Show more

Nærmeste indkvarteringer

Vandrehjem

Danhostel Svaneke

Afstand: 1,1 km
Svaneke vandrerhjem ligger i Danmarks mindste og østligste købstad, som en af Bornholms mest idylliske byer, i smukke omgivelser med marker, skov og vand. Tæt på mange seværdigheder, forlystelsespark med vandland m.m.
Hotel

Hotel Siemsens Gaard

Afstand: 1 km
Hotel Siemsens Gaard er en smuk gammel gennemrestaureret købmandsgård fra det 16. århundrede, beliggende direkte på Svaneke havn. Hotellet har en dejlig restaurant og en hyggelig terrasse med storslået udsigt over Svaneke havn og Østersøen.
Camping

Nexø Camping

Afstand: 6,5 km
Med unik udsigt ud over Østersøen, indsejlingen til Nexø Havn, er Nexø Camping den eneste campingplads på Bornholm som ligger helt ud til vandkanten. Nyd Deres ferie ved havet, Stenbruds søerne, skov og eng.