Gudhjem Golfklub

Adresse: Spellingevej 3, 3760 Rø Dato: Søndag 1 jan 2017 - søndag 31 dec 2017 Vis kort

Adresse: Spellingevej 3, 3760 Rø

Den nye bane er åben, og en af danmarks absolut længste baner med hvidt tee-sted. Halvdelen af hullerne spilles med direkte udsigt over østersøen og Christiansø..

Meget afvekslende, varieret og spændende bane i kuperet høj-lyngsområde med naturlige forhindringer i form af skov, klipper, å og søer. Der er bad og omklædningsrum i klubhuset. Det anbefales at bestille starttid i sæsonen. Medlemskort og Hcp.kort skal forevises af gæster. Ved proshoppen ligger Restaturant Stenby Mølle. Reservation 56 48 88 40.

Det er muligt at leje diverse udstyr, såsom golfsæt, golfvogne eller golfbiler.

Show more

Bestil

Pris i alt

Nærmeste indkvarteringer

Lejlighed

Baadstad-Strand

Afstand: 2,5 km
I den gamle strandfogedgård med egen badestrand udlejes lækre ferieboliger, beliggende direkte ved vandet på solskinsøens smukkeste klippekyst. Her er virkelig ferie. Egen sandstrand med badebro, rent vand, pragtfuld udsigt, uspoleret natur, solbadning og godt badevand, og du har det hele ugeneret og læfyldt, og helt for dig selv! OBS: Specielle afbestillingsregler.
Vandrehjem

Danhostel Gudhjem

Afstand: 5,5 km
Danhostel Gudhjem vandrerhjem - et af Danmarks smukkest beliggende vandrerhjem. Her kan du bo midt i et charmerende fiskerleje, et stenkast fra havnemiljøet og tæt på den smukke klippekyst.
Hotel

Hotel Gudhjem

Afstand: 5,6 km
Hotel Gudhjem er et familiedrevet hotel med personlig og god betjening. Med sin fine og centrale beliggenhed midt i Gudhjem, ligger hotellet perfekt til en god ferieoplevelse. Mange af værelserne har havudsigt. Hotellet har en indendørs svømmebassin