Musikaften: New Or´Nielsen spiller jazz på Ida

Vis kort

New Or`Nielsen spiller jazz.
Bogø Havn kl. 19.30 - 21.30 - det er ikke en sejlads

Hvis du elsker jazz, så er det lørdag den 5. august, at du skal lægge vejen forbi M/F Ida, når vi byder på musikaften med New Or´ Nielsen i Bogø havn. Anerkendt i jazzkredse for deres talent spiller bandet med Ole Nielsen i front god gammel traditionel New Orleans musik, og repertoiret er hentet fra den klassiske New Orleans Songbook, blues, rags and standards, og de skønne toner favner de sorgløse 20´ere og evergreens fra 30´ernes og 40´ernes store komponister og markante solister blandet med velklingende udgaver af såvel kendte som mindre kendte jazz-standards. Tag madkurven med.

Drikkevarer må ikke medbringes, kan købes om bord.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 9,1 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 17,2 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Hotel

HOTEL FALSTER***

Afstand: 16,4 km
Hotel Falster i Nykøbing F, ligger centralt for mulighederne på Sydhavsøerne og Sydsjælland Hotellet har gode værelser, WIFI & naturligvis alle med bad, toilet, fjernsyn. Flere af værelserne er handicapvenligt indrettet.