Ølsmagning med Krenkerup Bryggeri

Vis kort

Ølsmagning og foredrag om den ædle drik.

Afgang kl. 19.00 fra Stubbekøbing og kl. 19.15 fra Bogø. Forventet sejltid ca. 3 timer.

Patrick Reventlow-Grinling, fra Krenkerup Bryggeri, stiller fadølsanlægget op, og mens den smukke træfærge M/F Ida stævner ud på Grønsunds vande, fortæller Patrick spændende historier fra bryggeriet; Krenkerup Bryggeri, historien og beretningen om øllet og hvordan det bliver til, mens han fortæller bydes der på smagsprøver af den ædle drik, som er produceret på ren dansk malt og brygget efter særlige tyske forskrifter, hvilket giver en helt unik kvalitetsøl, som ikke findes andre steder. Der kæles for detaljen, når råvarerne udvælges – ja selv vandet er sammensat specielt til din Krenkerup øl.

Check-in senest 15 min før afgang. Drikkevarer må ikke medtages, kan købes om bord.

Show more

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 17,1 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 9 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Hotel

HOTEL FALSTER***

Afstand: 16,3 km
Hotel Falster i Nykøbing F, ligger centralt for mulighederne på Sydhavsøerne og Sydsjælland Hotellet har gode værelser, WIFI & naturligvis alle med bad, toilet, fjernsyn. Flere af værelserne er handicapvenligt indrettet.