Club Fanø Kreativ formiddag i skoven

Adresse: Storetoft 5, Nordby, 6720 Fanø Vis kort

Adresse: Storetoft 5, Nordby, 6720 Fanø

Man kan finde mange ”skatte” i skoven, som kan bruges til at lave sjove ting af. Kun fantasien sætte grænser for, hvad vi kan lave af sjove ting af naturens ”skatte”.

Vi starter med en skattejagd i naturen, hvor vi søger ”skatte”, som vi senere kombinerer med papir og glas til postkort, bogmærker, vaser...

Mens vi er i gang med at være kreative, bliver bålet tændt. Som en hyggelig afslutning på en kreativ formiddag spiser vi hjemmelavede pandekager og marmelade og hygger os ved bålet.

Arrangementet varer ca. 2,5 timer.
Pris: 125,- kr. per barn
Alder: ca. 6-99 år (yngre børn må gerne være med, men de skal har en voksen med som hjælper)
Mødested: parkeringsplads ved Albue Fuglekoje (Albuevej 41).

Show more

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Rødgaard Camping - Værelser Rindbyhus

Afstand: 718 meter
Rindbyhus er en charmerende kaptajnsvilla fra 1898 beliggende i Rindby. Førstesalen er omdannet til et lille Bed & Breakfast, hvor man kan nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.
Camping

Feldberg Familie Camping

Afstand: 504 meter
Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.
Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 15 meter
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.