Kystdyk i Nexø med guide

Vis kort

Farvandet omkring Bornholm tilbyder nogle af Danmarks bedste dykkeroplevelser rangerende fra 200 år gamle vrag, til ubåd, huler og flotte kystdyk.

Diveline laver de sjoveste og mest professionelle dykkerture på Bornholm, samtidig med at vi aldrig går på kompromis med sikkerheden.

Diveline er godkendt som PADI Resort Center. Vi tager udgangspunkt i, hvad du gerne vil ud og opleve under vand, samtidig med at vi sørger for en god briefing af både dyk og sikkerhed.
Bornholm er kendt for sin gode sigt og nem adgang til fremragende kystdykning på dybder helt ned til 25 meter.

Vi dykker ved en dejlig bugt kaldet Svenskehavnen ved Nexø som er let at komme til med bil. Her er mulighed for at se rester af flere gamle vrag, en pragtfuld natur og rester af en flymotor fra 2. verdenskrig.

Varighed: ca. 1- 1½ time
Medbring: Dykkerudstyr eller lej af Diveline. Ved leje af udstyr skal du skrive en mail med din størrelse på dykkerudstyr til [email protected]

Krav: Medbring dykkercertificat og dokumentation i log bog på dykning inden for 8 måneder.
Mødested
Sted: Svenskehavnen Nexø
Adresse: Svenskehavnsvej, 3730 Nexø
Samlingsstedet er ved naturhavnen.
Det er muligt men svært at parkere med bil.

Mødetid kl. 16.30
Kystdykning starter kl. 17.00

I tilfælde af blæsevejr fra øst kan vi flytte arrangementet til andet sted. Det tlf. nr som billetten er bestilt på vil blive kontaktet. I vores kalender kan du også se på dit tilmeldte arrangement om vi har flyttet arrangementet. Vi opdatere senest 18 timer før de reservere ture.

Sted: Svenskehavnen Nexø
Adresse: Svenskehavnsvej, 3730 Nexø

Ved udsolgt kan vi åbne for et nyt tidspunkt.
Ved 0-1 bookede enheder forbeholder vi at flytte arrangementet eller aflyse og give penge tilbage.

Vis mere

Om denne aktivitet

  • Priser fra
    299 DKK
  • Prisoplysninger
    Pr.person

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nexø Camping

Afstand: 2,1 km
Med unik udsigt ud over Østersøen, indsejlingen til Nexø Havn, er Nexø Camping den eneste campingplads på Bornholm som ligger helt ud til vandkanten. Nyd Deres ferie ved havet, Stenbruds søerne, skov og eng.
Vandrehjem

Nexø Hostel

Afstand: 4,2 km
Moderne og billigt Hostel placeret i det inspirerende og kreative miljø på Bornholms kreative erhvervshus Møbelfabrikken på Østbornholm i havnebyen Nexø.
Vandrehjem

Danhostel Svaneke

Afstand: 4,7 km
Svaneke vandrerhjem ligger i Danmarks mindste og østligste købstad, som en af Bornholms mest idylliske byer, i smukke omgivelser med marker, skov og vand. Tæt på mange seværdigheder, forlystelsespark med vandland m.m.