Japansk Filmfestival “Your name” (Original: “Kimi no Na wa”)

Vis kort

Kom til Fanø og oplev en af de største japanske film succes’er. Den største japanske filmsucces på denne side af 'Chihiro og heksene' handler om Mitsuha, som bor på landet, men længes efter byen, og Taki, der studerer i Tokyo, men drømmer om landet.

De har aldrig mødtes, men i deres drømme bytter de krop og bevæger sig ind i et parallel-univers, hvor de kommunikerer med hinanden via deres smartphones. ’Your name’ er en sværmerisk kærlighedsfantasi, der udspiller sig på et naturalistisk hverdagsbagtæppe - tegnet frem af Makota Shinkai, hvis forførende, virtuose streg og overvældende billedmagiske evner allerede har givet ham prædikatet som Hayao Miyazakis naturlige arvtager. Sammen med biografbilletten kan du købe en særlig billig færgebillet.

Sted: Fanø bio, Lodsvej 3, Nordby, 6720 Fanø
Tidspunkt: Fra torsdag den 8 juni - onsdag den 14. juni kl 19.30, dog undtaget søndag den 14. Juni
Pris: voksne 80,- kr, børn under 18 år – 50,- kr

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Feldberg Familie Camping

Afstand: 2,1 km
Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.
Hotel

Nørby Kro

Afstand: 1,3 km
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".
Hotel

Fanø Night & Stay

Afstand: 766 meter
Fanø NIght & Stay er beliggende i naturskønne omgivelser på Fanø - kun 900 meter fra færgelejet.