"Chihiro og heksene" (Original: Sen to Chihiro no kamikakushi)

Vis kort

Kom til Fanø og oplev en spændende japansk børnefilm. I 'Chihiro og heksene' møder vi pigen Chihiro og hendes forældre, der er på vej til deres nye hjem. Men da hendes far forsøger med en genvej, havner familien på en øde, mudret landevej.

Som i et drømmesyn når de frem til en forladt forlystelsespark og en restaurant fyldt med mad, men uden gæster og personale.
Mens forældrene kaster sig over maden, fornemmer Chihiro en fare, og som mørket falder på, oplever hun til sin skræk, at området er fyldt med ånder, og at hendes forældre er forheksede. Snart får hun hjælp af den mystiske dreng Haku i et overdådigt eventyr fyldt med spænding, sjov og uhygge.

Sted: Fanø bio, Lodsvej 3, Nordby, 6720 Fanø
Tidspunkt: lørdag den 10 juni, søndag den 11 juni, lørdag den 17. juni og søndag den 18 juni kl 14.00
Pris: voksne 80,- kr, børn under 18 år – 50,- kr

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Feldberg Familie Camping

Afstand: 2,1 km
Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.
Hotel

Nørby Kro

Afstand: 1,3 km
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".
Hotel

Fanø Night & Stay

Afstand: 771 meter
Fanø NIght & Stay er beliggende i naturskønne omgivelser på Fanø - kun 900 meter fra færgelejet.