Is-workshop på gaarden - Bornholms Madkulturhus

Adresse: Melstedvej 25, 3760 Gudhjem Vis kort

Adresse: Melstedvej 25, 3760 Gudhjem

En spændende og hyggelig workshop hvor I fremstiller forskellige typer is af årstidens råvarer. Varighed 2 timer. Kl.13.30-15.30

Udover vores is-workshop og andre betalingsarrangementer afholdes der familievenlige aktiteter i og omkring Bornholms Madkulturhus og Melstedgaard hele sommeren. Se www.gaarden.nu

Tirsdage og onsdage kl. 13.30 – 15.30, første gang tirsdag den 27. juni – sidste gange onsdag den 9. august 2017.

Pris: Voksen: 100,- Barn: 100,-

Alle deltagere skal have billet.
Der laves kun is til workshoppens kursusdeltagere, og således ikke til eventuelle tilskuere.
Børn under 13 skal være ledsaget af deltagende voksen. (Maksimum 2 børn pr. voksen).

Vis mere

Om denne aktivitet

  • Priser fra
    100 DKK
  • Prisoplysninger
    PR.PERSON

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Pension Koch

Afstand: 654 meter
Midt i sin unikke beliggenhed på toppen af Gudhjem har Pension Koch i mere end 70 år været rammen om skønne ferier. Lejlighederne og værelserne, som har udsigt over Østersøen og Gudhjem by, er alle blevet nænsomt renoveret og fremtræder flot. Hyg jer i den dejlige have med grillborde. På Pension Koch får ordet "ferie" sin rigtige betydning! OBS: Specielle afbestillingsregler.
Lejlighed

Gudhjem Søpark

Afstand: 413 meter
Feriecentret Gudhjem Søpark ligger nænsomt placeret mellem Gudhjem by, klipper og hav. I har 200 meter til indkøbsmuligheder, 800 meter til centrum i Gudhjem. De flotte lejligheder er alle indrettede for 4-6 personer. OBS: Specielle afbestillingsregler.
Lejlighed

Gudhjem Feriepark

Afstand: 498 meter
Gudhjem Feriepark består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne og havet. Gudhjem er en romantisk og charmerende by, som skaber glad ferie-stemning hos alle aldre. OBS: Specielle afbestillingsbetingelser.