URTETUR/kursus i fouragering

Adresse: Melstedvej 25, 3760 Gudhjem Vis kort

Adresse: Melstedvej 25, 3760 Gudhjem

Tag med på en spændende vandring langs den smukke klippekyst i det kuperede landskab fra Gudhjem havn mod Melsted – ca. 1,7 km. Undervejs smager vi på urter og snakker om deres mange former for anvendelse.

URTETUR / kursus i fouragering
Har du samlet naturens spiselige resurser i mange år eller er fouragering helt nyt for dig? Tag med på en spændende vandring gennem det Bornholmske landskab og kulturhistorie. Turen er lagt langs den smukke klippekyst i det kuperede landskab fra Gudhjem havn mod Melsted – ca. 1,7 km. Undervejs smager vi på urter og snakker om deres mange former for anvendelse.
TURLEDER: Naturvejleder og projektansvarlig Thomas Guldbæk
– Har en naturvidenskabelig uddannelse men en praktisk tilgang til naturen.
– Har 23 års erfaring som naturvejleder, kulturhistorisk formidler, foredragsholder, historiefortæller, formidlingschef, skribent samt pædagogisk og naturfaglig konsulent.
– Er urtekyndig konsulent for flere kokke og fødevareproducenter.
– Er projektansvarlig på gaarden – Bornholms Madkulturhus
MØDESTED: P-plads ved ”Provianten”- Ejnar Mikkelsensvej 28, 3760 Gudhjem havn (parker ved langtidsparkeringen oven for byen). Vi slutter af på garden Bornholms Madkulturhus, hvor der også er mulighed for at se Melstedgårds urtehave. Der er ca. 500 meter retur til P-plads ved Gudhjem.

Torsdage kl. 10.00 – 12.30, første gang torsdag den 29. juni – sidste gang torsdag den 10. august 2017 - 7 ture i alt.

Pris: Voksen 75,- Barn 75,-

Vis mere

Om denne aktivitet

  • Priser fra
    75 DKK
  • Prisoplysninger
    PR.PERSON

Nærmeste indkvarteringer

Lejlighed

Gudhjem Søpark

Afstand: 413 meter
Feriecentret Gudhjem Søpark ligger nænsomt placeret mellem Gudhjem by, klipper og hav. I har 200 meter til indkøbsmuligheder, 800 meter til centrum i Gudhjem. De flotte lejligheder er alle indrettede for 4-6 personer. OBS: Specielle afbestillingsregler.
Hotel

Pension Koch

Afstand: 654 meter
Midt i sin unikke beliggenhed på toppen af Gudhjem har Pension Koch i mere end 70 år været rammen om skønne ferier. Lejlighederne og værelserne, som har udsigt over Østersøen og Gudhjem by, er alle blevet nænsomt renoveret og fremtræder flot. Hyg jer i den dejlige have med grillborde. På Pension Koch får ordet "ferie" sin rigtige betydning! OBS: Specielle afbestillingsregler.
Lejlighed

Gudhjem Feriepark

Afstand: 498 meter
Gudhjem Feriepark består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne og havet. Gudhjem er en romantisk og charmerende by, som skaber glad ferie-stemning hos alle aldre. OBS: Specielle afbestillingsbetingelser.