Maribo Sø Golfklub

Adresse: Refshale Byvej 22, 4930 Maribo Dato: Lørdag 16 jun 2018 - mandag 31 dec 2018 Vis kort

Adresse: Refshale Byvej 22, 4930 Maribo

Golfbanen i Maribo er placeret i et af EU udpeget Natura 2000 område kun 2 km fra bymidten. Endvidere er området omkring søerne blevet udnævnt til Naturpark Maribosøerne.

Banen er anlagt med 2 sløjfer á 9 huller, hvor du fra 9. til 10. hul passerer klubhuset. Banen ligger i et meget let kuperet terræn omkring den smukke Maribo Søndersø, hvor du under en golfrunde kan opleve Danmarks mest artsrige fugleliv.
De sidste 9 huller er placeret langs søens bredder, og der er skåret mange panoramiske huller i randbevoksningen, så du under spillet kan nyde den smukke udsigt over den naturskønne sø til lyden af det rige fugleliv.
Den over 100 år gamle Refshalegaard danner en afslappet ramme om et hyggeligt klubliv i Maribo Sø Golfklub.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 8,6 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.
Hotel

Hotel Søpark

Afstand: 2,4 km
Lolland-Falsters største hotel med enestående udsigt over Naturpark Maribosøerne
Hotel

Factory Lodge

Afstand: 6,6 km
Dette hotel ligger i en tidligere sukkerfabrik i Holeby, ca. 13 km fra Rødbyhavns færgeterminal. Der tilbydes gratis WiFi og moderne værelser med fladskærms-tv.