Fællesbillet til Museum Sønderjyllands afdelinger

Adresse: Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev

Museum Sønderjylland varetager fortællingen om Sønderjyllands historie, arkæologi, natur- historie og kunst. Fællesbilletten giver adgang til museets afdelinger i 14 dage. Historiecentret på Dybbøl Banke, Dybbøl Mølle og udstillingen i Hjemsted Oldtidspark er IKKE en del af fællesbilletten.

Museets afdelinger er spredt over hele Sønderjylland, og de dækker tilsammen historien om den kulturelle enhed, der kaldes Sønderjylland og den spændende baggrund for grænseområdets historie og udvikling.

Hvis du vil vide mere om Museum Sønderjylland og vores afdelinger så besøg museets hjemmeside på www.museum-sonderjylland.dk. Her kan du se adresser, åbningstider, telefonnumre, beskrivelse af den enkelte afdeling og meget mere.

Du kan også se de mange forskellige muligheder for at kombinere besøg og billetter på de enkelte afdelinger og ikke mindst de mange oplevelser som fællesbilletten giver adgang til.

BEMÆRK at de enkelte afdelinger af Museum Sønderjylland kan have andre åbningstider end de, der er nævnt her. Vi anbefaler derfor, at man finder åbningstider på www.museum-sonderjylland.dk

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Naturperlen - Billige værelser i smuk natur

Afstand: 14,7 km
Naturperlen har 2 værelser beliggende med en fantastisk udsigt over den smukke Genner Bugt i Sønderjylland. Vores 2 værelser har eget bad og toilet, inklusiv gratis wifi internet og kabel TV.
Lejlighed

Naturperlen - Ferielejligheder med udsigt

Afstand: 14,7 km
Naturperlen består af 4 lejligheder og 2 værelser beliggende med en fantastisk udsigt over den smukke Genner Bugt i Sønderjylland.
Camping

Halk Strand Camping

Afstand: 12,5 km
Halk Strand Camping ligger i et grønt naturområde med en flot udsigt over Lillebælt, cirka 15 km sydøst for Haderslev. På pladsen er der 2 udendørs legepladser og 2 indendørs legerum. Desuden har vi en boldplads, minigolf og moon-cars. Med Lillebælt som nabo er der gode muligheder for at fiske og bade.