Segwaytur på lukket bane (30 min.)

Adresse: Nørre Landevej 30, Sydals 6470 Dato: Torsdag 14 jun 2018 - lørdag 20 okt 2018 Vis kort

Adresse: Nørre Landevej 30, Sydals 6470

Segway på lukket udendørs bane for alle fra 40 kg + (ca. 10 år). Du kan også komme en tur med i Eventyrskoven og tage et kig over Lillehav - en sjov og udfordrende oplevelse for hele familien!

Efter grundig introduktion af vores kyndige guide får du muligheden for at prøve kræfter med en Segway på vores Segwaybane på 2500 m2, hvor der er udfordringer for unge og gamle, begyndere og øvede.

Der er også mulighed for at køre en tur i en lille skov, som ligger i forlængelse af Segwaybanen. Her får du fornemmelsen af at køre i den frie natur, selvom det er på et lukket område. Vores instruktør tager dig og dine medkørere en tur gennem "Eventyrskoven" og ned til vandet, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over Lille Hav. Eftersom vi på denne tur ikke kører på offentlig vej, kan børn, unge og voksne nyde denne tur sammen.

Vi anbefaler, at du mindst er 120 cm høj og vejer ca. 40 kg for at køre på en Segway. Det svarer oftest til børn i alderen 10-11 år.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Nørherredhus Hotel & Konferencecenter

Afstand: 23,7 km
Hotel Nørherredhus er beliggende på det skønne Als kun 3 mintters kørsel fra Universe Parken og Nordborg Golfklub.
Lejlighed

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

Afstand: 22,5 km
Resortet har 156 ferieboliger med tilhørende centerfaciliteter. I centeret er der Badeland, 1900m2 wellness, fitness, børnelegerum, restaurant samt mange udendørs aktiviteter til såvel store som små.
Vandrehjem

Danhostel Sønderborg Vollerup

Afstand: 8,3 km
Danhostel Sønderborg Vollerup det sjoveste vandrerhjem i udkanten af Sønderborg. Moderne værelser og stor have med mange gratis aktiviteter. Gratis parkering og gratis WiFi.