Østers og sex

Adresse: Grønnevej 2, 6720 Fanø Vis kort

Adresse: Grønnevej 2, 6720 Fanø

Hvad har østers og erotik i grunden med hinanden at gøre? Og har det altid været sådan?

Madhistoriker Nina Bauer giver svaret ved et spændende foredrag den 17. oktober kl. 17.30 på Restaurant Aroma på Fanø.

Foredraget afsluttes med en lækker tapas.

At østers skulle være et afrodisiakum der rent faktisk virker, hører man ofte i forbindelse med Nytårsaften og Valentinsdag.

Østersen optræder jævnligt som den ultimative ingrediens i scoremiddagen.

Kom med madhistoriker Nina Bauer på en rejse gennem tiden, og hør om romernes østersmiddage, Casanovas udskejelser, østers i renæssancekunsten, østerspigerne i London og de amerikanske burlesquedanserinders østersspisningskonkurrencer.

Den lækre tapas, som er inkluderet i foredraget indeholder et udvalg af special produkter med blandt andet 2 skiver lufttørret skinke – 2 skiver Breasola – 3 slags salamier – 2 slags oste – 2 slags oliven – pesto samt friskbagt brød. Drikkevarer skal købes separat.

Show more

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 2,1 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Hotel

Nørby Kro

Afstand: 835 meter
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".
Camping

Feldberg Familie Camping

Afstand: 1,6 km
Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.