Is kursus med Thorkil Boisen på gaarden – Bornholms Madkulturhus

Adresse: Melstedvej 25, 3760 Gudhjem Vis kort

Adresse: Melstedvej 25, 3760 Gudhjem

Is kursus med Thorkil Boisen.
Vi kommer til at lave både mælkeis, flødeis og sorbet hvor vi anvender årstidens bær og frugter.
Du får is med hjem (hvis du husker at tage frostbakker med).

Thorkil startede Boisen Is i Snogebæk i 1999 og har holdt iskurser i ind og udland de seneste 10 år. Han er en af landets bedste og mest innovative is-magere - som altid har focus på kvalitet og gode råvarer.
Vi kommer til at lave både mælkeis, flødeis og sorbet hvor vi anvender årstidens bær og frugter. Kurset foregår torsdag den 27. juli fra kl. 14:00-18:00.

Du får is med hjem (hvis du husker at tage frostbakker med).

Kurset koster 400,- kr.

Du er meget velkommen til at medbringe dine egne råvarer.

Der er plads til 12 personer på et kursus og der bliver hurtigt fyldt – så meld dig til så hurtigt som muligt.

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Lejlighed

Gudhjem Feriepark

Afstand: 498 meter
Gudhjem Feriepark består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne og havet. Gudhjem er en romantisk og charmerende by, som skaber glad ferie-stemning hos alle aldre. OBS: Specielle afbestillingsbetingelser.
Lejlighed

Gudhjem Søpark

Afstand: 413 meter
Feriecentret Gudhjem Søpark ligger nænsomt placeret mellem Gudhjem by, klipper og hav. I har 200 meter til indkøbsmuligheder, 800 meter til centrum i Gudhjem. De flotte lejligheder er alle indrettede for 4-6 personer. OBS: Specielle afbestillingsregler.
Hotel

Pension Koch

Afstand: 654 meter
Midt i sin unikke beliggenhed på toppen af Gudhjem har Pension Koch i mere end 70 år været rammen om skønne ferier. Lejlighederne og værelserne, som har udsigt over Østersøen og Gudhjem by, er alle blevet nænsomt renoveret og fremtræder flot. Hyg jer i den dejlige have med grillborde. På Pension Koch får ordet "ferie" sin rigtige betydning! OBS: Specielle afbestillingsregler.