Rundvisning (på værftet) + Entre og aktiviteter

Dato: Tirsdag 9 apr 2019 - tirsdag 30 apr 2019 Vis kort

Kom med på HAVNEVANDRING på en af Danmarks mest velbevarede havne og mærk historiens bølgebrus.

Derefter går vi direkte hen på værftet og forsætter med RUNDVISNING på Det Gamle Værft. Oplev fx vores dampskibssimulator og få indblik den maritime kulturarv og beværingsværdige skibe. Håndværkstraditioner er i højsædet, og efter endt rundvisning vil der være rig mulighed på at deltage i aktiviteter i de åbne værksteder.

Vis mere

Bestil

Pris i alt
Available on: 30-04-2019

Nærmeste indkvarteringer

Lejlighed

Vesteraas bed&nature

Afstand: 5,7 km
De to charmerende ferieboliger ligger enestående smukt på gården Vesteraas, tæt ved Østersøen i den naturbeskyttede nationale seværdighed Voderup Klint. Begge huse er indrettet med sans for rustik kvalitet og trivsel.
Vandrehjem

Danhostel Sønderborg Vollerup

Afstand: 35,6 km
Danhostel Sønderborg Vollerup det sjoveste vandrerhjem i udkanten af Sønderborg. Moderne værelser og stor have med mange gratis aktiviteter. Gratis parkering og gratis WiFi.
Vandrehjem

Villa Blomberg

Afstand: 1,1 km
Bo hyggeligt og smukt på Villa Blomberg. Her kan du selv lave mad i vores gæstekøkken, hygge dig i en af opholdsstuerne eller nyde vejret og udsigten i haven. Der er gratis og hurtig wifi i hele huset. Vi ligger i gangafstand af Ærøskøbing og færgen, øhavs-stien går lige neden for ejendommen.