Rundvisning (på værftet) + Entre og aktiviteter

Dato: Tirsdag 19 feb 2019 - tirsdag 30 apr 2019 Vis kort

Kom med på HAVNEVANDRING på en af Danmarks mest velbevarede havne og mærk historiens bølgebrus.

Derefter går vi direkte hen på værftet og forsætter med RUNDVISNING på Det Gamle Værft. Oplev fx vores dampskibssimulator og få indblik den maritime kulturarv og beværingsværdige skibe. Håndværkstraditioner er i højsædet, og efter endt rundvisning vil der være rig mulighed på at deltage i aktiviteter i de åbne værksteder.

Vis mere

Bestil

Pris i alt
Vælg dato:

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Årets Vildtret 2018 – book en kulinarisk oplevelse på Mommark Handelskostskole

Afstand: 24 km
For kun 925 kr. pr. overnatning for 2 pers., inkl. morgenmad, har du nu en enestående mulighed for at følge Årets Vildtret 2018 på tætteste hold, da kokkedysten i år afholdes i historiske omgivelser på Mommark Handelskostskole d. 3.+ 4. november
Lejlighed

Vesteraas bed&nature

Afstand: 5,7 km
De to charmerende ferieboliger ligger enestående smukt på gården Vesteraas, tæt ved Østersøen i den naturbeskyttede nationale seværdighed Voderup Klint. Begge huse er indrettet med sans for rustik kvalitet og trivsel.
Vandrehjem

Villa Blomberg

Afstand: 1,1 km
Bo hyggeligt og smukt på Villa Blomberg. Her kan du selv lave mad i vores gæstekøkken, hygge dig i en af opholdsstuerne eller nyde vejret og udsigten i haven. Der er gratis og hurtig wifi i hele huset. Vi ligger i gangafstand af Ærøskøbing og færgen, øhavs-stien går lige neden for ejendommen.