Golfferie på Samsø - 2 dage

Dato: Fredag 23 aug 2019 - fredag 23 aug 2019 Vis kort

Tag på en hyggelig golfferie på Samsø. Spil på en af Danmarks flotteste golfbaner, hvis man er til havudsigt, flotte greens og velplejede fairways.

Golfpakken, som er udarbejdet til et par indeholder 1 overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmad på Flinchs Hotel, 1 gang aftensmad for 2 personer på Flinchs Hotel ekskl. drikkevarer, 4 gange greenfee på Samsø Golfklub

Færgebilletten leveres separat fra Dansk Ø-ferie.

Greenfeetider bookes direkte på Samsø Golfklub.

Der er indtjekning på Flinchs Hotel kl. 15.00, og der skal tjekkes ud senest kl. 10.00.

Vis mere

Bestil

Pris i alt
Vælg dato:

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Flinchs Hotel

Afstand: 3,7 km
Flinch´s Hotel ligger midt i Tranebjerg – øens hyggelige hovedstad. På byens handelsstrøg findes små cafeer, specialforretninger m.v. der indbyder til en hyggelig gåtur gennem byen. Med sin centrale beliggenhed er et ophold på Flinch´s Hotel det ideelle udgangspunkt for udflugter rundt på øen.
Hotel

Det Lille Sommerhotel

Afstand: 4,2 km
Det lille Sommerhotel ligger midt i Ballen 100 m fra havnen. Hotellet har 22 sengepladser fordelt over 9 værelser. 7 værelser med bad og toilet, 2 værelser med bad og toilet på gangen.
Camping

Ballen Strandcamping

Afstand: 2,1 km
Ballen Strandcamping har en dejlig naturgrund helt uden nummererede pladser - kun et stenkast fra vandet. De fleste pladser har havudsigt. Du kan selv gå rundt og finde lige nøjagtig din foretrukne plads.