NaturBornholm

Adresse: Grønningen 30, 3720 Aakirkeby Vis kort

Adresse: Grønningen 30, 3720 Aakirkeby

Udstillinger og aktiviteter om natur, energi og miljø.

Kom ind under huden på den bornholmske natur - det anderledes Danmark. Tag med Tidsmaskinen på rejse gennem 1700 millioner år på sporet af de bornholmske dinosaurer, krokodiller og trilobitter. Se Østersøens fisk i det store akvarium. Få en snak med naturvejlederne om alt mellem himmel og jord. Besøg Solskinsøen i udstillingen om energi og miljø, hvor børnene kan tage en tur i de solopladede elbiler. NaturBornholm byder på oplevelser og aktivitet for hele familien.

Åbent 1. april – 31 oktober alle dage fra klokken 10-17 (Indgangen lukker klokken 16.)

Billetten er gyldig til et besøg på NaturBornholm i den annoncerede åbningstid fra den valgte dato og 8 dage frem.

Show more

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Vandrehjem

Nexø Hostel

Afstand: 12,1 km
Moderne og billigt Hostel placeret i det inspirerende og kreative miljø på Bornholms kreative erhvervshus Møbelfabrikken på Østbornholm i havnebyen Nexø.
Vandrehjem

Danhostel Boderne Rosengården

Afstand: 3,3 km
Danhostel Boderne er et vandrerhjem med skøn beliggenhed på Sydbornholm. De fleste værelser har eget bad og toilet samt egen udeplads - og der er kun 1000 m til en af Bornholms bedste sandstrande. OBS: Specielle afbestillingsregler.
Hotel

Hotel Balka Strand

Afstand: 12,3 km
Hotel Balka Strand ligger få skridt fra en af Bornholms dejligste strande. Her kombineres den personlige atmosfære med international miljø. Lyse værelser - alle i et plan med dush/wc og udendørs terrasse.