Juleskibet

Adresse: Baltic Kaj 1, 4600 Køge Vis kort

Adresse: Baltic Kaj 1, 4600 Køge

Bornholm kommer til Køge – I weekenden 3. og 4. december lægger Juleskibet igen til kaj i Køge Havn, men dette er for sidste gang, så har du ikke tidligere oplevet juleskibet, så er det nu du skal besøge det fantastiske flydende julemarked.

Elsker du Bornholm og alle øens fantastiske produkter, så er det i weekenden d. 3. og 4. december at du har mulighed for at komme ombord på BornholmerFærgens Juleskib. Skibet Povl Anker er ladet med Bornholmske specialiteter lige fra ost, sennep, øl, chokolade, pølser, blodpølse, småkager, lyserøde julekage grise, honning snaps, fisk og masser af keramik, glasting, strik, smykker, sæber og selvfølgelig også både store og små nisser.
Det er her, at du kan købe dine julegaver eller dejlig mad til julefrokosterne.
Der er også mulighed for at nyde en let anretning, gløgg og æbleskiver m.m. i Bistroen ombord på skibet.
Du kan læse mere om juleskibet på www.juleskibet.dk – siden bliver løbende opdateret med navne på producenter af de forskellige produkter.

Entrebillet til Juleskib 2016:
Entre for personer fra og med 16 år – lørdag og søndag kr. 40,-
Juleskibet er åbent – Lørdag fra kl. 10.00 – 18.00
Juleskibet er åbent – Søndag fra kl. 09.00 – 15.00
Søndag – køb rabatbillet til 4 pers. og betal kun for 3 personer.

Juleskibet ligger til kaj på adressen: Baltic Kaj 1, 4600 Køge
Når du køber din entrebillet online kan du gå lige til skibets indgang og undgå køen til billetsalget.
Velkommen ombord!

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Dalby Hotel

Afstand: 18,8 km
Dalby Hotel ligger syd for Køge kun cirka 40 min. fra Københavns centrum og kun cirka 30 min. fra Bella Center. Du kan tage S-tog til Køge og herefter 25 min. med bus lige til døren. Morgenmad serveres som en gratis ydelse fra tirsdag til søndag.
Camping

Lægårdens Camping

Afstand: 20,1 km
Lægårdens Camping, ligger på Østsjælland ved Faxe på grænsen til Stevns. Fredeligt i naturskønne og landsby omgivelser. Lægårdens Camping er for dig og din familie, der vil være tæt på dyrene og have ro i en travl hverdag! .
Camping

Skovly Camping

Afstand: 21,8 km
Skovly Camping er en lille familiedrevet campingplads centralt placeret på Sjælland. På Skovly Camping prioritere vi naturen, aktiviter for store og små og miljøet.