Club Fanø Ravsafari

Adresse: Arrangeret af., 6720 Fanø Vis kort

Adresse: Arrangeret af., 6720 Fanø

Tag med Jesper Voss på jagt efter rav, også kaldet ”Nordens Guld”.

Specielt i vinterhalvåret er Fanø et godt sted at finde rav. Rav er harpiks fra træer, som har ligget på havets bund i mange millioner år. Ravet bliver skyllet i land fra Nordsøen, især efter en kraftig vestenvind og lægger sig sammen med de andre ting, der bliver skyllet i land.

Sammen med guide Jesper lærer vi at spotte de steder, hvor der er størst chance for at finde rav. Turen starter ved Danibo/Fanø Sommerhusudlejning, der har en udstilling af rav. Her fortæller Jesper og viser eksempler på ravstykker, der er fundet på Fanø. Derefter kører vi til stranden for at lede efter rav.

Turen varer ca. 2 timer.

Pris: 100,- kr voksne, 50 kr børn (4-14 år)

Turen arrangeres af:
Club Fanø, Kirkevejen 13, Rindby, 6720 Fanø
Tlf. +45 42 41 25 65
Mail: [email protected]

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 14 meter
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Hotel

Rødgaard Camping - Værelser i Rindbyhus

Afstand: 726 meter
På første sal ligger 5 forskellige dobbeltværelser. Værelserne er enkelte men hyggelige og her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.
Camping

Feldberg Familie Camping

Afstand: 485 meter
Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.