Club Fanø Sæl Safari

Adresse: Arrangeret af., 6720 Fanø Dato: Onsdag 20 dec 2017 - tirsdag 26 dec 2017 Vis kort

Adresse: Arrangeret af., 6720 Fanø

En vadevandring til sælbanken er en af de helt store oplevelser på Fanø.

Galgerevet er det bedste sted i Nationalpark Vadehavet for at opleve både den spættede sæl og gråsælen. Der ligger normalt mellem 200 og 400 sæler og soler sig i sandet.

Ved lavvande går vi de ca. 1,7 km fra Sønderho Strand til Galgerevet på den tørlagte havbund. Det er en tur, hvor hele familien kan være med. Vi gør holdt flere gange undervejs og fortæller den spændende historie om sælerne og det fantastiske naturområde, som vi befinder os i. Den flade sandbund gemmer på et fascinerende liv, som giver føde til de millioner af fugle, der holder til i området. Eller kommer forbi på træk forår og efterår.

Under normale vejrforhold er det muligt at medbringe en klapvogn, en trækvogne eller lignende til små børn, som ikke kan gå hele vejen.

I tilfælde af, at man er dårligt gående eller har et bevægelseshandicap, har vi 2 elektriske off-road kørestole til rådighed.

Turen varer ca. 2 timer.
Pris voksne: 100,- kr
Pris barn 4-14 år: 50,- kr
Påklædning: Gummistøvler eller sko der tåler vand og varmt tøj anbefales, om sommeren kan turen gennemføres i bare tæer.
Mødested: Sønderho Strand, nedkørsel fra Sønderho Strandvej.

Show more

Bestil

Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Nørby Kro

Afstand: 1,4 km
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".
Camping

Feldberg Familie Camping

Afstand: 2,2 km
Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.
Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 2,7 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.