Bornholms Golf Klub i Rønne

Adresse: Plantagevej 3 B, 3700 Rønne Dato: Torsdag 14 jun 2018 - onsdag 31 okt 2018 Vis kort

Adresse: Plantagevej 3 B, 3700 Rønne

Anlægget består af en 18-huller bane (stor bane), en 9-hullers par 3-bane (lille bane, Pay-and-Play), et træningsanlæg med drivingrange, indpilsgreen og bunker, samt en 9-hullers puttinggreen ved klubhusets terrasse. Afstand til Rønne 4 km.

Beliggenhed: De 18 huller er anlagt som en parkbane i et naturskønt, delvist fredet område med mange vilde frugttræer, vilde orkidéer, gyvel og et rigt dyre- og fugleliv. Vinden er næsten sat ud af spillet. Faciliteter: Golf shop, café, pro træner. Robbedale Golfbane Banen er beliggende lige udenfor Rønne og må betegnes som en parkbane, når man tager bevoksningen og banens længde i betragtning. Det er en rigtig lækker bane, med nogle dejlige golfhuller, som selv for en middel golfspiller, giver mulighed for at nå green ”in regulation”.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Fredensborg Badehotel

Afstand: 2,5 km
Lad dine sanser blive forført af Bornholms smagsindtryk, dufte og lyde på Radisson Blu Fredensborg Hotel. Dette firestjernede hotel, der ligger i et naturskønt område på Rønnes sydlige kyst, tilbyder en afslappet stemning, med en blanding af klassisk dansk design og bornholmsk kunsthåndværk.
Hotel

Green Solution House

Afstand: 2,7 km
Green Solution House ligger tæt på det hele. 200 meter til badestrand. 2 km til Rønne centrum og færgehavn. 3 km til lufthavn og nærmeste golfbane. Et godt udgangspunkt for oplevelser og aktiviteter.
Lejlighed

Hotel Ryttergården (lejlighed)

Afstand: 2,7 km
Hotel Ryttergården ligger i Rønnes sydlige udkant med 200 meter til pragtfuld badestrand, skov og fredede arealer. Aktiviter som svømmehal, sauna, udendørs skakspil, minigolf, petanque, tennisbane, boldbane og legeplads. Hotellet ligger centralt i forhold til Rønne by og 18 hullers golfbane.