Nexø-Dueodde Golf klub

Adresse: Strandmarksvejen 14, 3730 Nexø Dato: Torsdag 14 jun 2018 - onsdag 31 okt 2018 Vis kort

Adresse: Strandmarksvejen 14, 3730 Nexø

Let kuperet, delvis i plantage, delvis åben med drilske vandløb med små søer. Der forefindes drivingrange - par 3 bane - putting-green - indspil-green.
Dueodde Golfbane er beliggende i nærheden af Danmarks smukkeste badestrand på sydspidsen af Bornholm.

Tæt på en af Danmarks smukkeste badestrande ligger Nexø Golf Klub der hører under Dueodde Golfbane, og er en af de i alt fire 18 hullers baner, der findes på Bornholm.

Banen er lettere kuperet, og byder på mange spændende golfhuller på både for-ni og bag-ni. Den kan bedst betegnes som en parkbane, men der er dog flere huller med så tilpas mange træer, at det giver en snert af skovbane. Karakteristisk for banen er også de mange små vandløb og søer, der præger flere af hullerne, og er med til at gøre banen udfordrende og ikke mindst afvekslende at spille.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

  • Priser fra
    350 DKK
  • Prisoplysninger
    Pr. voksen

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Dueodde Badehotel

Afstand: 3,3 km
Dueodde Badehotel er beliggende i hyggelige omgivelser med egen fyrreskov og dejlige klitarealer - og ikke mindst lige ved den lækre sandstrand, hvor der er legemuligheder for alle aldersklasser. OBS: Specielle afbestillingsregler.
Lejlighed

Dueodde Badehotel - Ferielejligheder på Dueodde

Afstand: 3,3 km
Dueodde Ferielejligheder byder jer velkomne til ferielejligheder for 2 og 2-4 personer. Dueodde har en skøn badestrande hvor der er rig mulighed for at nyde, at Bornholm er det sted i Danmark, som har flest solskinstimer. OBS: Specielle afbestillingsregler.
Camping

Dueodde Familiecamping & Hostel

Afstand: 3,6 km
Campingpladsen ligger direkte ud til en af Danmarks flotteste og mest børnevenlige strande. Campingpladsen er unik med sine fyrretræer der om sommeren bringer en sydlandsk stemning frem. Free Wifi, Svømmehal(mod betaling), Café og moderne faciliteter.