Rø Golfbaner New Course

Adresse: Spellingevej 3, 3760 Gudhjem Dato: Torsdag 14 jun 2018 - onsdag 31 okt 2018 Vis kort

Adresse: Spellingevej 3, 3760 Gudhjem

Den nye bane er åben, og en af danmarks absolut længste baner med hvidt tee-sted. Halvdelen af hullerne spilles med direkte udsigt over østersøen og Christiansø.

Meget afvekslende, varieret og spændende bane i kuperet høj-lyngsområde med naturlige forhindringer i form af skov, klipper, å og søer. Der er bad og omklædningsrum i klubhuset. Det anbefales at bestille starttid i sæsonen. Medlemskort og Hcp.kort skal forevises af gæster. Ved proshoppen ligger Restaturant Stenby Mølle. Reservation 56 48 88 40.

Det er muligt at leje diverse udstyr, såsom golfsæt, golfvogne eller golfbiler.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

  • Priser fra
    350 DKK
  • Prisoplysninger
    Pr. person

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Stammershalle Badehotel

Afstand: 3 km
Direkte til Østersøen, Stammershalle Badehotel har en storslået udsigt fra restaurant og værelser. Med over 100 år på bagen er hotellet dybt forankret i det bornholmske – og derfor er køkkenet også baseret på nærhed og de mange lokale råvarer.
Hotel

Hotel Abildgård

Afstand: 5,8 km
Hotel, beliggende i Sandkås på Nordbornholm. Abildgaard er placeret på en sydvendt skråning mod havet. Man kan se havet fra næsten alle værelser og fra restauranten er der en fantastisk udsigt over havet med blik til Christiansø og Gudhjem.
Lejlighed

Baadstad-Strand

Afstand: 2,5 km
I den gamle strandfogedgård med egen badestrand udlejes lækre ferieboliger, beliggende direkte ved vandet på solskinsøens smukkeste klippekyst. Her er virkelig ferie. Egen sandstrand med badebro, rent vand, pragtfuld udsigt, uspoleret natur, solbadning og godt badevand, og du har det hele ugeneret og læfyldt, og helt for dig selv! OBS: Specielle afbestillingsregler.