Rø Golfbaner Old Course

Adresse: Spellingevej 3, 3760 Gudhjem Dato: Torsdag 14 jun 2018 - onsdag 31 okt 2018 Vis kort

Adresse: Spellingevej 3, 3760 Gudhjem

Rø Golfbaner rummer 2 x 18 hullers baner.
Den gamle bane blev anlagt i 1984 og fra hul 4 løber banen gennem skov og klipper, hvor der er nogle fantastisk flotte huller. Denne bane bør spilles mange gange og nydes.

Meget afvekslende, varieret og spændende bane i kuperet høj-lyngsområde med naturlige forhindringer i form af skov, klipper, å og søer. Der er bad og omklædningsrum i klubhuset. Det anbefales at bestille starttid i sæsonen. Medlemskort og Hcp.kort skal forevises af gæster. Ved proshoppen ligger Restaturant Stenby Mølle. Reservation 56 48 88 40.

Det er muligt at leje diverse udstyr, såsom golfsæt, golfvogne eller golfbiler.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

  • Priser fra
    350 DKK
  • Prisoplysninger
    PR.PERSON

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Stammershalle Badehotel

Afstand: 3 km
Direkte til Østersøen, Stammershalle Badehotel har en storslået udsigt fra restaurant og værelser. Med over 100 år på bagen er hotellet dybt forankret i det bornholmske – og derfor er køkkenet også baseret på nærhed og de mange lokale råvarer.
Lejlighed

Baadstad-Strand

Afstand: 2,6 km
I den gamle strandfogedgård med egen badestrand udlejes lækre ferieboliger, beliggende direkte ved vandet på solskinsøens smukkeste klippekyst. Her er virkelig ferie. Egen sandstrand med badebro, rent vand, pragtfuld udsigt, uspoleret natur, solbadning og godt badevand, og du har det hele ugeneret og læfyldt, og helt for dig selv! OBS: Specielle afbestillingsregler.
Vandrehjem

Danhostel Gudhjem

Afstand: 5,7 km
Danhostel Gudhjem vandrerhjem - et af Danmarks smukkest beliggende vandrerhjem. Her kan du bo midt i et charmerende fiskerleje, et stenkast fra havnemiljøet og tæt på den smukke klippekyst.