Geocenter Møns Klint

Adresse: Stengårdsvej 8, 4791 Borre Vis kort

Adresse: Stengårdsvej 8, 4791 Borre

Oplev Danmarks Fødsel på GeoCenter Møns Klint. Her, lige på kanten af den 128 meter høje kridtklint, finder du en topmoderne, interaktive udstilling om Møns Klints tilblivelse og Danmarks geologiske fødsel med masser af aktiviteter i den spektakulære natur.

Tag med på en interaktiv tidsrejse 70 millioner år tilbage i tiden og oplev Kridttiden med alle dens forunderlige væsener. Se, hvordan kridtet blev dannet og hvordan istiderne senere var med til at forme Klinten. I 3D biografen viser vi to film, Waking the T-Rex – The Story of Sue og Sea Monsters.

Særudstillingen Den Første Dinosaur tager dig med på dinosaurudgravning i Grønland. Følg palæontologerne spændende arbejde og se hvordan det hårde slid i felten fører til en flot udstilling af 210 millioner år gamle fossiler og en genskabelse af dyrene de stammer fra.

Billetten til GeoCenter Møns Klint kan gratis laves om til et sæsonkort blot ved at udfylde det og få et stempel på købsdagen. Med et sæsonkort i hånden har du adgang til udstillinger og 3D biograf så mange gange du vil hele sæsonen. Sæsonkortet inkluderer også de aktiviteter vi tilbyder i helligdagsferier, højsæsoner og efterårsferie. Se mere om sæsoner og aktiviteter på vores hjemmeside www.moensklint.dk.

Der kan bestilles 1 guidetime til 600 kr. Det skal bookes på forhånd ring eller skriv til Geocenter Møns Klint.

I højsæsonen er der et fuldt højsæsonprogram
22-24. april, 5-8. maj, 14-16. maj, 4-5. juni, 25 juni- 31. august, 15-23. oktober

Vis mere

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Konference & Hotel Klinten

Afstand: 33,9 km
Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig havn. Kun få minutter fra den nyudnævnte UNESCOs verdensarv, Stevns Klint. Omgivet af ro og fantastisk smuk natur, gør vi alt for, at I får en uforglemmelig oplevelse. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste standard, som står klar til at forkæle jer.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 34,7 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
B&B

Bakkelund Bed & Breakfast

Afstand: 8,6 km
Bakkelund Bed & Breakfast er beliggende midt imellem Stege og Møns Klint i smukke omgivelser og med en fantastisk udsigt til Møns Klint. Flotte værelser med eget bad/toilet og egen terrasse. Værelserne er handicapegnede. Desuden har vi værelser med fælles bad.