Danmarks største frugtvinsmesse på Frederiksdal Gods

Adresse: Frederiksdalsvej 30, 4912 Harpelunde Vis kort

Adresse: Frederiksdalsvej 30, 4912 Harpelunde

På Frugtvinsmessen vil Danmarks bedste frugtvinsproducenter skænke ud at deres vine dagen igennem.

Desuden er der traktorture til godsets kirsebærplantager, flere åbne demonstrationskøkkener, gastronomiske events, foredrag og salg af gamle danske frugttræer. Og selvfølgelig spiseboder og sågar en gourmetpølsevogn, hvis du ikke tager madkurv med.

Det er Dansk Forum For Frugtvin, der er brancheorganisation for dansk frugt på flaske, der arrangerer messen. Det er en unik mulighed for at smage fortolkningerne fra de bedste producenter.
Det danske klima er unikt til frugt og bær. De seneste år har adskillige vinproducenter eksperimenteret med dansk frugt på flaske, og kvaliteten er højere end nogensinde – og stærkt anerkendt langt ud over landets grænser.

Smag det hele på Frugtvinsmessen på Frederiksdal Gods søndag 31. Maj fra 11-18.

På Frugtvinsmessen vil Danmarks bedste frugtvinsproducenter skænke ud at deres vine dagen igennem. Desuden er der traktorture til godsets kirsebærplantager, flere åbne demonstrationskøkkener, gastronomiske events, foredrag og salg af gamle danske frugttræer. Og selvfølgelig spiseboder og sågar en gourmetpølsevogn, hvis du ikke tager madkurv med.

Det er Dansk Forum For Frugtvin, der er brancheorganisation for dansk frugt på flaske, der arrangerer messen. Det er en unik mulighed for at smage fortolkningerne fra de bedste producenter.

Masser af mad
I demonstrationskøkkenerne laves der al slags mad med dansk frugt på flasker. Oplev Nethe Plenge, kogekone og kogebogsforfatter, der laver vildt, imens Helle Rimmer fra ’Den Store Bagedyst’ bager kager og kommer med desserttricks. Endelig griller og hygger kirsebærvinsproducent, kok og ’bagedystdommer’ Jan Friis Mikkelsen samt komikeren og den knivskarpe amatørgastronom Simon Jul dagen igennem.

Hvis du ikke har madkurv med, så står La Comida klar med frokosten, feinsmeckerne fra Coffie Collective brygger kaffen, mens pigerne fra Cake a Lot har bagt løs – selvfølgelig med frugtvin.

Er du mere sulten, er den legendariske pølsevogn ’johns Hotdog Deli’ tøffet til Frederiksdal – fyldt med gourmetpølser – og topping på frugtvin.

Desuden er der ponyture, foredrag om frugtvin, hestevognsture i godsets park og guidede traktorture i pendulfart imellem kirsebærplantagerne og festpladsen.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nakskov Fjord Camping

Afstand: 8,6 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Vandrehjem

Færgegårdens værelser

Afstand: 14 km
2 personers værelser på 1.sal med spisebord og TV. Fælles bad og toilet samt køkken med service på gangen.
Lejlighed

Færgegårdens Camping lejligheder 6-8 pers.

Afstand: 14 km
Meget fine bade- og fiskemuligheder direkte fra campingpladsen. Gode dykkerforhold i Storebælt, påfyldning af luft på dykkerflasker. 6 pers. lejlighed med 3 soverum, stor køkken-alrum og stue 8 pers. lejlighed med 2 stor soverum, køkken, stue og opholdsrum