Hasle Hytteby

Adresse: H.C. Sierstedtsvej 2, Hasle

Område: Bornholm

Hytteby | Midt i skoven. Tæt på stranden. Små hyggelige feriehytter for 2-4 personer beliggende i tilknytning til Hasle Feriepark. Alle hytter er nyindrettede i 2007 og fremtræder flot. Bad- og toilet i fællesbygning. Pool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane i ferieparken. OBS: Specielle afbestillingsregler.

Der er 4 sovepladser i hytterne. Sengene har en længde på 1,90 meter. Der er en lille, men veludstyret køkkeniche med 2 kogeplader samt køleskab. I den ende af af feriehytten er der et folde-ud-spisebord til 4 personer. Hytterne kan opdeles i to værelser med hver sin indgang.

Storkøkken, toilet og badeværelse findes i den nærliggende centerbygning. Hasle Hytteby har en hyggelig og rolig atmosfære, og feriestedet er blevet stadig mere populært de seneste år. Og i en hverdag, som for mange mennesker kan være stresset, er det en fantastisk oplevelse at være tæt sammen med sin familie i en "lille" feriehytte. Der bliver tid og ro til at nyde hinanden - og ikke mindst den smukke natur, som venter på jer lige ude foran døren.

I ugerne...

Vis mere

Skjul