Hotel Abildgård

Adresse: Tejnvej 100, 3770 Allinge  Vis kort
Område: Sandkaas

Hotel | Hotel, beliggende i Sandkås på Nordbornholm. Abildgaard er placeret på en sydvendt skråning mod havet. Man kan se havet fra næsten alle værelser og fra restauranten er der en fantastisk udsigt over havet med blik til Christiansø og Gudhjem.

Hotel Abildgaard har ialt 85 værelser, som alle er blevet renoveret til denne sæson. 42 af værelserne har sideværelser, så der kan bo op til 6 personer pr. enhed. Alle er godt indrettet og placeret i 5 fløje, der ligger forskudt i terrænet tæt ved kysten.
Hotel Abildgård ligger på Bornholms nordspids. Her finder man en varieret natur med strand, klipper, skove, lyngområder, fortidsminder og smukke stier. Bornholm kan med fordel opleves på cykel. Øen har mange naturskønne biveje og ca 250 km cykelveje.
Fra Hotel Abildgård er 6 km til en af Danmarks smukkest beliggende golfbaner (Rø) med 2 x 18 huller. Der er i alt fire 18-huls golfbaner på Bornholm.
"Abild" betyder æble på gammel dansk, og
Abildgård har engang været en æbleplantage.
Alle priser er pr. værelse incl. morgenbuffet og daglig rengøring af værelse. Der er dog ikke daglig rengøring på søndage.
All inklusive kan tilkøbes til opholdet.
All Inklusive indeholder aftenbuffet med skiftende tema kl. 18-21, samt drikkevarer (Øl, vin og sodavand) ad libitum kl. 18-21.
(All Inklusive skal bestilles for hele opholdet. Enkelte dage kan tilkøbes til dagspris)
Hotellet har desuden swimmingpool og børnepool, tennisbane, legeplads, bordtennis, billiard samt internetcafe (Gratis). GRATIS wifi og gæste-PC i fællesområder. Strandhotel Abildgaard har 77 dobbeltværelser med 42 sideværelser, der alle er godt indrettet og placeret i 5 fløje, der ligger forskudt i terrænet tæt ved kysten.
Værelserne er godt indrettede med DUSH/WC, hårtørrer, køkkenniche, køleskab og kaffemaskine, farveTV, radio og telefon.

Faciliteter og services

 • Generelle faciliteter
  Offentlig parkering i nærheden Udendørs svømmebassin
 • Spis og drik på stedet
  Bar

Politikker

 • Check in (tidligst)
  14:00 - 00:00
 • Check in (senest)
  00:00 - 10:00

Lignende overnatning

Sandkaas Badehotel

Sandkås Badehotel ligger kun 50 meter fra den dejlige badestrand med badebro, på den smukke nordbornholmske klippekyst med udsigt over Østersøen til Christiansø. 100 meter til restauranter og minigolf, samt bus til Rønne, Allinge og Gudhjem.

Klintely

Klintely i Sandkås. Havudsigt. Naturskøn beliggenhed. Klintely byder jer velkommen med dejlige lejligheder eller dobbeltværelser. Eller hvad med at nyde de flotte feriehuse?

Storløkke Feriecenter

Flotte feriehuse i familievenlig feriepark beliggende i rolige og flotte omgivelser. Feriehuse for 2, 2-4 og 4-6 personer. Poolområde med børnepool. Skønne grønne arealer med boldbaner, svævebane, hoppe- og legeland. 900 meter til den hyggelige badestrand "Næs". OBS: Specielle afbestillingsregler.

Kundeservice

Ring til os: +45 40301099

Skriv til os: booking@danskoferie.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

Nordic Travel er Dansk Ø-feries officielle samarbejdspartner. Alle køb, foretaget på danskoferie.dk, sker med afregning til Nordic Travel, der er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1936).

Kundeservice

Ring til os: +45 40301099

Skriv til os: booking@danskoferie.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift

Nordic Travel

Nordic Travel er Dansk Ø-feries officielle samarbejdspartner. Alle køb, foretaget på danskoferie.dk, sker med afregning til Nordic Travel, der er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1936).