Pyttegården

Adresse: Kjeldsebyvej 3 , 3760 Gudhjem  Vis kort
Område: Gudhjem

Lejlighed | Pyttegården byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme dog med nutidens komfort og faciliteter. Gården der er et ombygget hønseri, "pytte" betyder høne på bornholmsk, ligger midt på Bornholms karakteristiske nordøst kyst. Gården ligger højt blot 300 m fra kysten, omgivet af marker og en lille å.
OBS: Specielle afbestillingsregler.

Alle ferielejlighederne på Pyttegården har en dejlig udsigt til både havet og det omgivende landskab. Hvor der før var høns på gården, er der i dag katte og får.
Pyttegården ligger landligt, men blot 4 km fra Gudhjem og 10 km fra Svaneke der begge byder på dejlige oplevelser af Bornholms karakteristiske købstads- og havnebymiljøer. Mange af Bornholms både menneskeskabte og naturattraktioner ligger også indenfor en radius af blot 10 km.
(Gudhjem, Svaneke, Joboland, Middelaldercentret, Bornholms Kunstmuseum, Oluf Høst Museet, Østerlars Rundkirke, Almindingen, Paradisbakkerne og meget meget mere......)

Rummelige, fuldt udrustede lejligheder fra 45 – 95 m2 med fantastisk udsigt over Østersøen.
Traditionel bondegårdsstil i det gamle husmandssted, i den nye længe lejligheder i stueetage med terrasse, på 1. sal i gavlene med stor balkon, 2 etages lejligheder til store familier og grupper af venner.

Perfekte rammer for familier, store som små med bedsteforældre, forældre og børn.
Fred og ro med masser af plads til udendørs leg på legeplads og plæner, grilludstyr og private områder til afslapning og hygge.

Hunde er meget velkomne på Pyttegården, men skal holdes i snor på området og koster DKK 200,00 i ekstra rengøring som betales direkte til Pyttegården. SKAL oplyses ved bestilling.

Alle lejligheder er røgfri, men der er askebæger på alle terrasser.

Afbestillingsbetingelser for Pyttegården:
Afbestilling tidligere end 30 dage før ankomst: 0 DKK
Ved afbestilling indtil 15 dage før ankomst: 50% af rejsens pris skal indbetales. Hvis I allerede har indbetalt jeres bestilling helt eller delvist, vil det indbetalte beløb blive tilbagebetalt med et fradrag på 50% af rejsens pris.
Ved afbestilling senere end 15 dage før ankomst: Hele bestillingens pris skal indbetales.

Alle bestillinger tillægges et administrationsgebyr på 95 DKK ved bestilling.
Administrationsgebyr refunderes ikke ved afbestilling.

Faciliteter og services

  • Generelle faciliteter
    Trådløst netværk

Lignende overnatning

Gudhjem Søpark

Feriecentret Gudhjem Søpark ligger nænsomt placeret mellem Gudhjem by, klipper og hav. I har 200 meter til indkøbsmuligheder, 800 meter til centrum i Gudhjem. De flotte lejligheder er alle indrettede for 4-6 personer. OBS: Specielle afbestillingsregler.

Gudhjem Feriepark

Gudhjem Feriepark består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne og havet. Gudhjem er en romantisk og charmerende by, som skaber glad ferie-stemning hos alle aldre. OBS: Specielle afbestillingsbetingelser.

Pension Koch

Med sin unikke beliggenhed - udsigt over Gudhjem by og Østersøen er Pension Koch en lille perle -charmerende og nænsomt renoveret. Smuk, stor ugeneret have med havemøbler, grillborde og udsigt over havet. Hyggelige opholdsstuer. Kaffemaskine, køleskab og satellit-TV i alle lejligheder. OBS: Specielle afbestillingsregler.

Kundeservice

Ring til os: +45 40301099

Skriv til os: booking@danskoferie.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

Nordic Travel er Dansk Ø-feries officielle samarbejdspartner. Alle køb, foretaget på danskoferie.dk, sker med afregning til Nordic Travel, der er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1936).

Kundeservice

Ring til os: +45 40301099

Skriv til os: booking@danskoferie.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift

Nordic Travel

Nordic Travel er Dansk Ø-feries officielle samarbejdspartner. Alle køb, foretaget på danskoferie.dk, sker med afregning til Nordic Travel, der er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1936).