Årets Vildtret 2018 – book en kulinarisk oplevelse på Mommark Handelskostskole

Adresse: Mommarkvej 374, 6470 Sydals  Vis kort
Område: Als

Hotel | For kun 925 kr. pr. overnatning for 2 pers., inkl. morgenmad, har du nu en enestående mulighed for at følge Årets Vildtret 2018 på tætteste hold, da kokkedysten i år afholdes i historiske omgivelser på Mommark Handelskostskole d. 3.+ 4. november

Nu har du mulighed for at booke en kulinarisk weekend midt i de naturskønne omgivelser, der danner rammen om weekendens program for årets vildtret 2018. Skolen tilbyder overnattende gæster en kulinarisk buffet med et strejf af vildt for kun 225 kr. pr. person. Middagen fredag og lørdag aften bookes i forbindelse med bookning af overnatningen.

Weekenden byder på en lang række jagt- og naturrelaterede aktiviteter for både børn og voksne. Kom og oplev jagten og naturen i alle dens afskygninger. Se hvordan vildtet tilberedes. Mød en falkejæger og oplev denne spændende jagtform. Deltag i Sønderborg Naturskoles spændende aktiviteter for børn og voksne. Kom med på naturvandring eller book en urtetur. Oplev de mange forskellige boder og stande med smagsprøver.

Mommark Handelskostskole tilbyder "sønderjysk kaffestue", hvor der kan købes sønderjyske kager samt drikkevarer. Derudover har skolen boder med salg af vildtinspireret streetfood.

Og så er der naturligvis selve kokkedysten som finder sted søndag den 4. november 2018 fra 11-17.

Programmet opdateres løbende på www.aaretsvildtret.dk

Mommark Handelskostskole har til huse på den tidligere færgegaard i Mommark, som blev opført i 1844, dels som kurhotel, dels som kro for færgerejsende mellem Als og Ærø.

I dag er Mommark Handelskostskole en moderne og fagligt, bred skole med hovedforløb & efter/videreuddannelse og hoteldrift med 30.000 overnatninger årligt. Vi har fokus på ”kunden i centrum” om du er elev, kursist og hotelgæst.

Bo tæt på skov, strand og vand i dejlige værelser med eget toilet og bad og nye komfortable senge.
Værelserne kan bookes som enkelt- eller dobbeltværelse i 1 eller 2 nætter.
Skolen har netop indviet en helt ny værelsesfløj, Skovlængen Syd. Mod en lille prisdifference, tilbyder vi 24 helt nye værelser og 18 ny renoverede værelser, hvor gæsterne også har adgang til 2 helt nye opholdsrum med tv og kaffeautomat til fri afbenyttelse.
Fra opholdsrummene er der adgang til overdækket, udendørs opholdsområde – med udsigt til skov og strand.

Bor du hos os, har du Sønderborg Centrum indenfor blot 15 minutters kørsel. Vil du besøge Sønderborgs største attraktioner som f.eks. Sønderborg Slot, Sønderborg Havn eller Dybbøl Mølle, ligger disse altså tæt på.

Lignende overnatning

Danhostel Sønderborg Vollerup

Danhostel Sønderborg Vollerup det sjoveste vandrerhjem i udkanten af Sønderborg. Moderne værelser og stor have med mange gratis aktiviteter. Gratis parkering og gratis WiFi.

Vesteraas bed&nature

De to charmerende ferieboliger ligger enestående smukt på gården Vesteraas, tæt ved Østersøen i den naturbeskyttede nationale seværdighed Voderup Klint. Begge huse er indrettet med sans for rustik kvalitet og trivsel.

Villa Blomberg

Bo hyggeligt og smukt på Villa Blomberg. Her kan du selv lave mad i vores gæstekøkken, hygge dig i en af opholdsstuerne eller nyde vejret og udsigten i haven. Der er gratis og hurtig wifi i hele huset. Vi ligger i gangafstand af Ærøskøbing og færgen, øhavs-stien går lige neden for ejendommen.

Kundeservice

Ring til os: +45 40301099

Skriv til os: booking@danskoferie.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

Nordic Travel er Dansk Ø-feries officielle samarbejdspartner. Alle køb, foretaget på danskoferie.dk, sker med afregning til Nordic Travel, der er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1936).

Kundeservice

Ring til os: +45 40301099

Skriv til os: booking@danskoferie.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift

Nordic Travel

Nordic Travel er Dansk Ø-feries officielle samarbejdspartner. Alle køb, foretaget på danskoferie.dk, sker med afregning til Nordic Travel, der er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1936).