Nexø Hostel

Adresse: Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø  Vis kort
Område: Nexø

Vandrerhjem | Nexø Hostel, et moderne, billigt, hunde- og cykelvenligt vandrehjem i Danmarks østligste fiskeriby Nexø – den næststørste by på Bornholm.

Nexø Hostel tilbyder i alt 23 enkelt- dobbelt- og familieværelser fordelt på to etager. Til værelserne hører enten toilet og bad på gangen eller i værelset eller dedikerede fælles badeværelser på gangen.

Et ophold inkluderer altid sengelinned og håndklæder og der er mulighed for tilkøb af morgenmad mm.

Begge etager har fælles TV- og opholdsstuer samt veludstyrede fælleskøkkener. Hvert værelse har egen plads til madvarer i køleskabet samt til tørvarer.

Den dejlige gårdhave kan frit benyttes af gæsterne og der er havemøbler og grill frit tilgængelig. Fra sommeren 2019 forventes det nye udekøkken at stå klar til, at gæsterne kan nyde de lune sommeraftner med madlavning under åben himmel.

På Nexø Modern Hostel tilbydes gratis WiFi på hele grunden, vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler mod betaling og en 24 timers selvbetjeningsbar med drikkevarer og snacks i receptionsområdet.
Nexø Modern Hostel er Bed+Bike certificeret og stiller derfor faciliteter til aflåst cykelparkering, cykelværksted, cykelvask mm. til rådighed for gæsterne.

Nexø Modern Hostel er en del af iværksætterhuset Møbelfabrikken, som bl.a. byder på et dynamisk og spændende miljø med alt fra keramik- sy- og multiværksted, forskellige mindre virksomheder og Kombucha bryggeri til massage, crossfit- og yogahold.

Med Bornholms Sommerfuglepark som nabo, er der ikke langt til en af øens mest besøgte attraktioner og, indenfor blot 10 km fra Nexø Modern Hostel, finder man bl.a. nogle af Bornholms bedste sandstrande i Balka og Dueodde, en lang række udendørs såvel som indendørs oplevelser til alle – fra museer, kirker, charmerende byer og vandland til Paradisbakkerne, fuglereservat, MTB rute og fodboldgolf. Med bus nummer 6 lige til døren og yderligere busruter fra Nexø busholdeplads er det let at besøge det meste af øen.

Faciliteter og services

  • Generelle faciliteter
    Vaskeservice

Lignende overnatning

Motel Harbor Sleep

Motel Harbor Sleep er en unik, komfortabel og frisk indkvartering med udsigt over Nexö Harbour. Nærhed til centrum og natur. Boligen er velegnet til både lange og korte ophold og er velegnet til både det komfortable par og det aktive par.

Nexø Camping

Med unik udsigt ud over Østersøen, indsejlingen til Nexø Havn, er Nexø Camping den eneste campingplads på Bornholm som ligger helt ud til vandkanten. Nyd Deres ferie ved havet, Stenbruds søerne, skov og eng.

Hotel Balka Strand

Hotel Balka Strand ligger få skridt fra en af Bornholms dejligste strande. Her kombineres den personlige atmosfære med international miljø. Lyse værelser - alle i et plan med dush/wc og udendørs terrasse. 13 lejligheder/værelser er tilpassede kørestolebrugere

Kundeservice

Ring til os: +45 40301099

Skriv til os: booking@danskoferie.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

Nordic Travel er Dansk Ø-feries officielle samarbejdspartner. Alle køb, foretaget på danskoferie.dk, sker med afregning til Nordic Travel, der er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1936).

Kundeservice

Ring til os: +45 40301099

Skriv til os: booking@danskoferie.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift

Nordic Travel

Nordic Travel er Dansk Ø-feries officielle samarbejdspartner. Alle køb, foretaget på danskoferie.dk, sker med afregning til Nordic Travel, der er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1936).