Hotel Klippen

Adresse: Grevens dal 50, 3760 Gudhjem (Vis kort)
Område: Bornholm

Hotel | Hotel Klippen ligger i Gudhjem lige ved siden af havnen, højt på en klippetop og direkte til vandet. Her er hav, klipper, natur og en fantastisk udsigt over havet og Gudhjem, både fra cafeen og fra nogle af værelserne. Masser af atmosfære finder du her.

Hotel Klippen har 15 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser.
Alle værelserne på hotellet har nye dejlige madrasser og adgang til gratis trådløst internet. Alle terrasserne har eget cafebord med stole.

Hotel Klippen ligger på klipperne ud mod kysten og har således den mest fantastiske havudsigt. Havet og solen kan både nydes fra værelset og terrasserne.

5 minutters gang fra Hotel Klippen ligger havnen. Her skaber lystsejlere, cafeer, røgeri, museer, kunsthåndværkere en helt speciel stemning.

Havnen er Gudhjems centrum. Her syder det af liv på de små cafeer. Der er daglige afgange til Ertholmene med de spændende fæstningsøer Christiansø og Frederiksø øst for Bornholm. Desuden sejler det stolte skib Thor ned langs kysten til de flotte klippeformationer "Helligdomsklipperne", hvor også Bornholms Kunstmuseum ligger. Mens Thor sejler tilbage til Gudhjem, har I mulighed for at besøge Kunstmuseet med sin imponerende samling af bornholmsk kunst og tage en senere afgang tilbage til Gudhjem.

På afrejsedagen skal man være tjekket ud senest kl. 10.00. På ankomstdagen har man adgang til værelset når det er rengjort, senest kl. 16.00.

Det er muligt at medbringe hund på Hotel Klippen - Venligst skriv det i bemærkninger ved bestillingen - betaling afregnes direkte til hotellet.

Alle værelser er røgfri.

Hotellet har ikke daglig roomservice. Alle priser er incl. sengelinned, håndklæde, morgenmad, og slutrengøring.

Der er ikke TV på værelserne men det er muligt at se TV i cafeen i cafeens åbningstid.

Der kan tilkøbes ekstra børneseng på hotellet (begrænset antal – børn 3-12 år), men der gøres opmærksom på at værelserne ikke er særligt store, og at ekstra senge på værelserne reducerer opholdskvaliteten.

Faciliteter og services

  • Generelle faciliteter
    Antal etager: 2 Antal værelser: 15

Lignende overnatning

Hotel Gudhjem

Hotel Gudhjem er et familiedrevet hotel med personlig og god betjening. Med sin fine og centrale beliggenhed midt i Gudhjem, ligger hotellet perfekt til en god ferieoplevelse. Mange af værelserne har havudsigt. Hotellet har en indendørs svømmebassin

Therns Hotel

Therns Hotel er et hyggeligt hotel med tilhørende restaurant og tagteresse med udsigt over Østersøen og Gudhjem. Hotellet ligger centralt i Gudhjem med strøggaden lige udenfor døren og 50 m til havnemiljøet.

Danhostel Gudhjem

Danhostel Gudhjem vandrerhjem - et af Danmarks smukkest beliggende vandrerhjem. Her kan du bo midt i et charmerende fiskerleje, et stenkast fra havnemiljøet og tæt på den smukke klippekyst.

KortNordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Nordic Travel

...er Færgens officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Dansk Ø-ferie. Alle køb foretaget på Dansk Ø-ferie sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.